Великденски театрални подаръци

Предстоят няколко дни, в които театралните билети в "Българска армия" ще се продават на половин цена

<p>"Ромео и Жулиета"</p>

"Ромео и Жулиета"

Казват, че всеки ден не е Великден. Така е, но след около седмица всъщност наистина идва един от най-почитаните християнски празници. И чудесата ще бъдат официално позволени.

По този случай театър "Българска армия" поднася изненада за своите почитатели. Всеки, който реши да закупи билети на 29 и 30 април, 1 и 2 май, ще може да го направи на половин цена. Промоцията се отнася за всички представления от програмата на театъра през месец май.

Още на 7 май зрителите ще могат да се насладят на комедията "Кръщене" от Камен Донев. 2 дни по-късно героите на Шекспир ще оживеят на театралната сцена, представяйки "Много шум за нищо". 10 май идва със спектакъла "Декамерон" по новелите на Джовани Бокачо, който спечели призовете "Икар 2013" за "Поддържаща женска роля" и "Награда Златен Кукерикон" за женска роля на Анастасия Ингилизова.

Великденски театрални подаръци"Декамерон"
11-и и 18 май са отредени за "Ножица-Трепач", която ще се играе за 210 път на сцената на Армията. На 14 май пък чаровните Краси Ранков и Стефка Янорова ще покажат на зрителите, че разводът е "Сега или никога", а ден по-късно култовият спектакъл на няколко поколения - "Секс, наркотици и рокендрол", отново ще се развихри.

16-и и 28 май са дните на любовта, защото тогава на сцената оживяват "Ромео и Жулиета". Ние, Jenite, заедно с театър "Българска армия" се чудим какви биха били съвременните реплики на най-емблематичната любовна двойка. И очакваме вашите идеи на имейл igra@jenite.bg.

Месецът завършва с една от най-драматичните български творби, пренесени на театрална сцена - "Железният светилник".

Любителите на задушевните, камерни пространства ще имат възможност да получат своята част настроение, хумор и забавление с комедийните спектакли, които театъра представя на сцена-клуб "МаксиМ" от 19:30 часа. На 17 май репертоарът включва "Последни поръчки" от Дж. Пристли, а на 28 май можете да се посветите на моноспектакъла на Николай Урумов "Лалугер".

Ако искате да научавате още новини от театралния свят, присъединете се към Jenite.bg във фейсбук!

2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



6
Не е посочен 29.04.2013|19:13
Който може нека се възползва от това намаление на билетите за театър.
5
Не е посочен 29.04.2013|17:25
На мен ми идва далече, но който има възможност нека да отиде.
4
Не е посочен 29.04.2013|13:27
Дано да са им останали студентски билети, че са сравнително по-евтини от останалите ;)) Вече и за театър се плаща доста.
3
Не е посочен 29.04.2013|13:13
дано отидат повече хора като има такова добро намаление на билетите
2
Не е посочен 29.04.2013|10:57
еех, пак в София ще намажат
1
Не е посочен 29.04.2013|09:31
Хубаво е че правят празнично намаление. Тъкмо повече хора ще посетят постановките.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay