Играй и спечели 2 билета за представлението “Жан и Беатрис“

Отговори на нашия въпрос в края на статията

Играй и спечели 2 билета за представлението “Жан и Беатрис“

Подарете си едно разтърсващо театрално преживяване! Ние от Jenite.bg и Театър "Българска армия" ще ви дадем възможност да се насладите на най-новата и впечатляваща постановка на театъра - "Жан и Беатрис".

В главните роли ще видите Елена Петрова като 
богатата наследница Беатрискоято не е успяла да обикне никого през живота си и Иван Радоев като Жан - ловец на награди. Беатрис пуска обява в града, която гласи: "До всички мъже в този град. Млада наследница, напълно с ума си и с ясно съзнание, никога никого не обичала, нито майка си, нито баща си, нито котката си, търси мъж, който да успее да я заинтересува, развълнува и прелъсти. В посочения ред. Срещу значително възнаграждание."


Искате ли да разберете как ще се развият отношенията между Жан и Беатрис? Участвайте в нашата игра и можете да спечелите 2 билета за постановката на 27.02.2017 г. в Театър "Българска армия".

Коя е най-голямата лудост, която сте правили от любов?


Отговорете с коментар под статията като оставите двете си имена и имейл за контакт. Имате време до 23:59 ч. на 22.02.2017 г. Победителят ще бъде обявен във фейсбук страницата на 
Jenite.bg на 23.02.2017г.

Желаем ви успех!

 

С пълните правила можете да се запознаете тук.

 

Станете част от Jenite.bg във Facebook!






1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 20.02.2017|21:44
Не бих го нарекла "лудост", но определено най-рискованото и екстремно нещо, което съм правила от любов, бе тайно да организирам пътешествие до Румъния за рождения ден на половинката ми <3
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay