Играй и спечели два билета за представлението „Черна комедия“

Виж как да спечелиш билет за теб и любим човек от Театър „Българска армия“

Играй и спечели два билета за представлението „Черна комедия“

Черна комедия”? Сигурно ви звучи познато? Да, ако не сте гледали пиесата на Питър Шафър, то със сигурност сте чували за нея. А сега вече имате възможност да я видите на сцената на Театър "Българска армия".

Черна комедия” е считана за една от най-смешните комедии, създадени през втората половина на 20 век. Още с първата си премиера в Националния театър в Лондон през 1965 година, спектакълът се превръща в истински хит, а скоро печели и публиката по целия свят.

ерна комедия” е един безумен фарс, който се разиграва… на тъмно. Да, имено тъмното е в главната роля на комедията. Но какво се случва когато тъмното е светло, а светлината се превърне в мрак? Логичният въпрос "На какво е способен човек, когато знае, че никой не го вижда?” е в основата на онзи механизъм, който през цялото действие на спектакъла провокира смеха в "Черна комедия” в Театър "Българска армия"

Играй и спечели два билета за представлението „Черна комедия“

Една на пръв поглед обикновена авария в електрозахранването поражда куп смешни ситуации и неочаквани обрати, в които са замесени привлекателен млад скулптор (Веселин Анчев), бъдещата годеница (Луизабел Николова), бившата любовница (Евелин Костова), властния баща-военен (Георги Къркеланов), един изтънчен съсед (Владислав Виолинов), една пияна стара мома (Анастасия Ингилизова) и богат меценат-милионер (Моню Монев-гост). Както във всяка добра комедия и в тази героите се оплитат в смешни ситуации, а недоразуменията в тъмното са причина за още по-комични обърквания.

Режисьор на спектакъла е Иван Урумов, който споделя: "Пиесата "Черна комедия” е изключителен образец. В такава комедия се изисква особен вид концентрация, изобретателност и много добри актьори, каквито със сигурност ще видите на сцената на Театър "Българска армия"

ерна комедия”– ще паднете от смях, а отговорността за това, редом с актьорите и режисьора, споделя и целия творчески екип на представлението: Мария Диманова – костюми, Добрин Векилов-Дони – музика, Камен Иванов – пластика.

Ето и как да спечелите два билета за представлението:

В коментар под статията отбележете човека, с когото бихте искали да гледате "Черна комедия".

Имате време до 23:59 ч. на 04.12.2017 г. Победителят ще бъде обявен във фейсбук страницата на Jenite.bg на 05.12.2017 г. Желаем Ви успех!

Официални правила на играта ТУК.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay