Големи и малки, класически и футуристични - шапките са отново на мода

Шапка за всеки повод

Големи и малки, класически и футуристични - шапките са отново на мода

Шапките отново са на мода – от класически бомбета до екстравагантни модели с безкрайна периферия, изборът е огромен. Носете ги през зимата, за да се стоплите, през лятото като аксесоар, допълващ малката феерична рокля, или докато сте на път за да прикриете не до там перфектната си прическа. Независимо от повода, шапките се завърнаха на модната сцена и ще останат.

 

Missoni показаха на ревюто си квадратни футуристични модели, Just Cavalli заложиха на бохемския блясък и големите, меки периферии. Модните икони на всички времена, от Бриджит Бардо и Бианка Джагър до Диан Крюгер и Сиена Милър, са водещите в тази тенденция и не се страхуват да експериментират. Шапките са супер луксозен и стилен аксесоар, който изисква големи слънчеви очила и закачливи кутии, в които да бъдат съхранявани.

 

Тайните на перфектната шапка са две – формата и размерът й и идеалният стил, който да отива на тоалета ви. Голяма шапка с мека периферия може да бъде носена с женствени и ефирни летни рокли или със стилен официален тоалет, но не би изглеждала подходящо по време на дълъг полет (освен ако не сте Кари Брадшоу).

 

Правилото за бомбето е едно – колкото по високи сте, толкова по-широка периферия можете да си позволите. Пробвайте много и различни модели и опитайте всички опции преди да изберете новата си придобивка, така със сигурност ще изберете най-подходящия модел за вас и уникалния ви личен стил.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay