Прелестните модни предложения на 2011

Прелестните модни предложения на 2011

Не можем да отречем, че 2010 г. беше страхотна за модата, но е време да обърнем вниманието си към неустоимите тенденциите за новата 2011 г. Има по нещо за всеки, независимо дали харесвате пищните и крещящи тоалети от 70-те или изчистените силуети характерни за минимализма. Пролетта е зад ъгъла (или поне така ни се иска да вярваме) затова решихме да ви осигурим идеалната модната подготовка за по-топлите сезони. Без повече излишни думи, ето ги топ трендовете за пролет/лято 2011 г.

 

Луди години – модата от 70-те се завръща! С всичките си широки панталони, секси блузки и ярки цветове. Ако сте почитателка на ретро модата това е вашата година. Смело експериментирайте, носете панталони тип чарлстон с висока талия и се превърнете в истинска модна икона през новата година.

 

Завръщането на минимализма – първа беше Фийби Фило за Céine. Коприна, изчистени силуети, неутрални тонове, футуристични детайли – новият хит за 2011 г. В сезона на промяната и красотата заложете именно на този тренд и със сигурност няма да останете незабелязана!

 

Дължината има значение – развлечени или не, по-дълги, по-богати – полите и роклите на годината. Наречете това модно залитане зряло или дори ако искате скучно, но ние сме сигурни, че тази пролет любимият ви чорапогащник ще е старалтелно покрит от прелестна макси пола или рокля.

 

Зовът на принтовете – Тази тенденция присъства на модния подиум още от миналогодишните колекции, но ние не можем да й се наситим. А следващият сезон ви предизвиква – големи, крещящи, игриви, ярки, експресивни, от сладките плодови елементи на Suno и Prada до смелите животински принтове, които са... навсякъде.

 

Ослепително сияние – палитрата за пролетно-летния сезон е изпъстрена с крещящи тонове като крещящо жълто, ярко оранжево, тюркоаз и бонбонено розово. Много дизайнери смело комбинираха по няколко от привличащите вниманието цветове и получиха изключителен ефект на границата между лудостта и гения. Последвайте примера им и се забавлявайте.

 

Пижамено парти – свободни и приказни широки дрехи вдъхновени от удобното облекло, с което всяка принцеса обича да сънува. Изящни сатенени рокли, драпирани пантални и нежни блузки провокират мечтателките. Секси, удобно и изключително привлекателно.

 

За да ви вдъхновим избрахме 6 снимки на модната икона от "Сексът и градът" Сара Джесика Паркър, на които тя по невероятен начин пресъздава всяка от хитовите тенденции.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay