Пролетните булки - флорални, перлени, ретро и мини

Какви ще са пролетните булки

След като Диляна Попова ни очарова в ролята си на кралица на булчинските рокли, се поинтересувахме какви са тенденциите при сватбите за новия пролетен сезон. Вижте с какво се отличават новите колекции на водещите дизайнери:

 

Флорална фантазия: Булчинските рокли са превърнати в истински цветни градини. От малки копринени венчелистчета по цялата дължина до огромни рози, поставени на едното рамо, цветята придават индивидуалност на всеки модел.

 

Усещане за романтика: Въздушните пластове от шифон, тюл или органза създават усещането за лекота – булката пристъпва към олтара все едно не докосва земята, а се носи върху бяло пухкаво облаче. Надиплените материи са покрити с множество къдрички, триизмерни розички и ефирни листенца. Обемната долна част на роклята умело е съчетана с тесен корсаж без презрамки, подчертаващ  раменете, бюстът и талията.

 

Мини дължина: Ако природата ви е дарила с дълги красиви крака, смело можете да заложите на мини вариант. Ще ви отива закачлива  къса рокличка, украсена в долната част с пухкави бели перца. Някои дизайнери проявяват креативност с оригиналното съчетание на бяла дантелена блуза с къса ефирна пола от органза. Талията е подчертана със сатенена панделка, а високите токове са задължителни за мини булчинските тоалети.

 

Завръщане към 60-те: Ретро излъчване ще постигнете с рокля тип "камбана". Дължината може да покрива коленете или да се спуска до глезените. Семпла визия, без допълнителни детайли и украси. Съвременен детайл е черният колан на талията.

 

Цветни акценти: Роклите през този сезон са в меки пастелни нюанси или класическо бяло. Модерни са и малките цветни акценти като копринено цвете, сатенен колан  или панделка в цвят лавандула. Много шик изглежда и бялата булчинска рокля, изцяло покрита с черна дантела.

 

Перли: Коланът, изработен  от морски бисери, подобен на пищна огърлица, е подходящ за непретенциозна дълга рокля. Съчетайте го с бижута в същия стил и ще изглеждате неповторимо.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay