Чантата вече не е само женски аксесоар, а и мъжки

Искаш чантичка - купих ти чантичка

Знаете колко е полезна дамската чанта за всяка от нас - освен задължителните атрибути като телефон, ключове и портмоне, благодарение на нея винаги имаме под ръка огледалце, кърпички, червило, нещо за четене, хапче за глава и какво ли още не. Чудно е мъжете как се справят само с по два налични джоба, в които да поберат антуража си от предмети и необходими неща. Точно затова не се подигравахме на Джоуи от сериала "Приятели", когато започна да носи чанта, наричайки я "мъжка чанта" или man purse - няма нищо по нормално от това.

 

Диктаторите на модната индустрия също го разбират, а може и просто да търсят нови низши, важното е, че мъжката чанта от табу преминава в графата must have. Благодарение на големите имена в модата от Dolce & Gabbana до Louis Vuitton мъжките чанти вече наистина се превръщат в неразделна част от гардероба на силния пол.

 

Именно Louis Vutton неотдавна показа предложенията си за сезона есен-зима 2011-2012. Новата колекция мъжки чанти е получила названието Damier Infini. Всички аксесоари са изработени от телешка кожа от най-високо качество. Началото на продажбите на новата линия мъжки чанти Louis Vuitton Damier Infini се очаква да започне в средата на август тази година.

5 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay