Тест: Какви сте били в предишния си живот според датата на раждане

Разберете какъв е бил предишният ви живот и какво е влиянието му върху настоящето ви

Тест: Какви сте били в предишния си живот според датата на раждане

Датата на раждане оказва изключително силно влияние върху целия ни живот. Начинът, по който звездите се подреждат по време на раждането ни, определя цялата ни съдбата.

Мнозина вярват, че човешката душа не умира заедно с тялото, а се преражда и започва нов живот. Една по-различна интерпретация на рождената дата може да ви покаже какви сте били в предишното си битие - с какво сте се занимавали, какъв е бил характерът ви, кои са били силните и слабите ви страни. Проверете сами:

Гуру с широко и топло сърце (14-28 юли; 23-27 септември; 3-17 октомври)
Вашият чар и вроден интелект са пленявали хората и са ги карали да ви се доверяват за всичко. Често далечни пътници са изминавали стотици километри, за да се консултират с вас за различни проблеми и трудни решения. Най-често сте заставали на страната на слабите, защитавали сте правдата и истината.

В предишния си живот сте били обречени на самота в любовно отношение. В стремежа си да помагате на всички останали, рядко сте мислили за себе си и за своите нужди и мечти. Именно затова днес отново обичате самотата. Понякога предпочитате да останете насаме с мислите си или да избягате в далечния свят на мечтите. Заради някогашната си самота, днес се страхувате да останете сами и лесно се привързвате към любимия човек. В любовта действате с повече разум, отлкото със сърце.

Странстващ артист (22-31 януари; 8-22 септември; 18-26 ноември)
Вие сте били човек с изключително бурна фантазия. Имали сте способността да завладявате хората и да пленявате мъжките сърца. Рядко сте се задържали на едно и също място. Притежавали сте душа на номад и сте изпитвали непрестанна нужда да пътувате по света, за да опознавате различни култури и народи. Именно тази ваша любознателност ви е издигнала интелектуално и ви е дала истинското образование.

В предишния си живот сте бягали от прекаленото обвързване, защото сте търсили човек, който да споделя вашите интереси и номадски начин на живот. Голямата любов се е появила в края на живота ви, но заедно сте изивяли много радостни и романтични моменти.

В сегашния си живот вие сте чувствителна личност, която обаче трудно разкрива чувствата и емоциите си пред другите хора. В началото имате навика да поддържате дистанция от заобикалящите ви. Номадският живот отново ви влече силно, но този път го споделяте с човека, когото обичате.

Защитник на правдата (29 юли - 11 август; 30 октомври - 7 ноември; 1-6 септември)
Вие сте били известни с хладнокръвието и прецизността си. Обмисляли сте добре всяко едно свое действие, за да може накрая везните да се наклонят във ваша полза. Много е възможно в обществото да сте заемали висока позиция - на адвокат, съдя или прокурор. Пленявали сте хората със своите отлични ораторски способности, които обаче често сте използвали и за користни цели. Пред околните често сте носили маската на загриженост, но всъщност истинският ви интерес е бил вие да сте добре.

Към края на предишния си живот сте били на преклонна възраст, със стабилна позиция в управлението на държавата и известни със своята мъдрост. Хората често са ви идеализирали и са се допитвали до вас. Нито за момент не сте махали маската от лицето си. Истинската ви същност са познавали само най-близките ви, но те отдавна са се научили да живеят с нея. Бракът ви не е бил щастлив, за това сте търсили развлечение на други места.

В сегашния си живот представлявате пълна противоположност на някогашната си същност - вие сте изключително честни. Презирате неправдата и фалша, за това предпочитате да стоите на страна от високите позиции в обществото.

Престъпник (8-21 януари; 1-11 февруари; 1-7 януари; 19-28 юни)
Предишният ви живот ви е обрекъл да бъдете престъпник. Били сте родени в много бедно семейство и от малки сте пораснали с мисълта, че не е справедливо другите да имат повече от вас. Цял живот сте жадували за лукс и разкош, който никога няма да бъде ваш, затова сте си поставили за цел да ограбвате и наранявате богатите. Компанията ви е била изключително опасна и често ви е подтиквала към лоши и необмислени постъпки. Немалко време сте прекарали в затвора, излежавайки различни присъди. Животът ви никога не е бил спокоен - били сте принудени непрестанно да бягате и да се криете. Края на предишното си битие сте прекарали в килия.

В сегашния си живот се стремите да стоите настрана от проблемите и да живеете честно и почтено. Въпреки това обаче мръсните сделки и далавери все още ви привличат.

Господар (1-10 март; 27 ноември - 18 декември; 1-9 април; 8-17 ноември)
Вие сте били горда и амбициозна личност, на която живота е отредил на управлява и владее. Имали сте многобройни подчинени, които изцяло са зависели от вашата милост. Били сте известни с пресметливостта и мъдростта си. Подчинените ви са ви обичали. Богатството ви обаче ви е привлякло и много врагове, които са се стремели да ви провалят. Именно заради тях сте загубили някого, когото много обичате. По тази причина последните години от живота си сте прекарали далеч от хорските очи.

В сегашното битие съдбата отново ви е отредила да бъдете лидери. Сега обаче сте много по-предпазливи. Тази ваша черта ви е направила сурови и резки към подчинените ви. Рядко се доверявате на когото и да е, затова и трудно допускате любовта в живота си.

Любимец на властващите (12-29 февруари; 20-31 август; 29 юни - 13 юли)
Получавали сте всичко, което поискате, но това никога не е ставало насилствено. Постигали сте целите си малко по малко, тихомълком, чрез различни добре премислени тактики. Харизматичността ви е печелела доверието дори и на управляващите, които са ви държали в близост до себе си, защото са вярвали на мъдрите ви съвети. По този начин сте успели да си извоювате много облаги. Конкурентите ви истински са ви презирали. Не сте се доверявали на никого. Именно поради тази причина сте държали любовта настрани.

Краят на предишния си живот сте прекарали тежко - предателството на един от вашите най-големи конкуренти ви е отвело в изгнание, далеч от всички удобства и лукс, на които сте били свикнали.

Днес сте много чувствителна личност. Мразите външни хора да се бъркат в личните ви работи и да ви дават съвети. Към любимия сте недоверчиви и трудно откривате чувствата си.

Мъдрец (20 април - 8 май; 12-19 август; 9-27 май)
Вие сте били добре образован мъдрец. Предпочитали сте хората да се възхищават на ума ви, пред това да имате високо обществено положение. Напълно наясно сте, че властта е нож с две остриета. Били сте строги към себе си и рядко сте си позволявали да допускате грешки. Загубили сте близък за вас човек и доброволно сте се обрекли на тих и самотен живот. Били сте отдадени на науката, а най-голяма радост сте изпитвали, когато научните ви проучвания дават резултат.

В сегашния си живот сте много недоверчиви. За да приемате околните, те трябва непрекъснато да ви се доказват. Продължавате да бъдете авторитетна личност с висока репутация, но отново предпочитате да не бъдете в светлината на прожекторите. В любовта търсите нежност и романтика.

Оратор (11-31 март; 18-29 октомври; 19-31 декември)
В предишния си живот вие сте били най-уважаваният и обичан оратор. Хората са се вслушвали в думите ви. Управляващите обаче често са използвали това ваше качество за користни цели. Купували са харизматичната ви външност и гласа ви, за да предават чрез вас собствените си идеи и по този начин да печелят околните. Вие обаче сте правели всичко с добри намерения. Най-голямата ви слабост е било доброто ви и влюбчиво сърце.

Изживявали сте любовта тялом и духом, но често тя е била краткотрайна.
Срещнали сте истинската си любов чак в края на своя живот и заедно сте прекарали няколко прекрасни години, които сте изпълнили с много спомени.

Днес отново сте все толкова харизматични и слънчеви, затова привличате вниманието и обичта на околните.

Авантюрист с нежно сърце (28 май - 18 юни, 28 септември - 2 октомври)
Смисълът на живота ви е бил в това да откривате интересни места, да се срещате с различни хора, да преживявате нови емоции. Привличало ви е всичко ново и непознато. Говорили сте много чужди езици и сте опознали много култури. Бранили сте свободата си със зъби и нокти. Където и да се появите, сте предизвиквали размирици и шум, защото никога не сте оставали незабелязани. Околните са ви се възхищавали и истински са желаели да прекарват възможно най-много време с вас. Впечатлявали сте ги с безбройните си интересни истории.

Номадският ви живот е бил причината да познавате любовта само чрез кратки авантюри на различните места, които посещавате. Краят на предишния ви живот е бил времето, в което за пръв път сте се задържали на едно място, заедно с човека, който обичате.

Днес авантюрите все още ви изкушават. Изпитвате силна любов към пътуването и новите изживявания.

За още интересни тестове, станете част от Jenite.bg във Facebook!

105 25
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay