Тест: Какъв тип чувствителна кожа имате?

Разберете как трябва да се грижите за кожата си, за да бъде здрава и красива

Тест: Какъв тип чувствителна кожа имате?

Смятате ли, че вашата кожа е чувствителна? Често ли усещате парене, опъване, сърбеж?

Ако отговорът е "Да!”, няма място за притеснение. 9 от 10 жени в Европа имат чувствителна кожа, което е резултат от различни вътрешни и външни фактори - психологични (стрес, умора), околна среда (студ, топлина, температурни промени, замърсяване) и начин на живот. Важно е обаче да разберете какъв тип чувствителна кожа имате, както и как да се грижите за нея.

За целта още сега може да си направите полезния тест на Bioderma, включващ 9 важни въпроса. След като тоговорите положително или отрицателно на всеки от тях, ще разберете какви са спецификите на кожата ви.

Вариантите са два - първият тип чувствителна кожа върви "в комплект” само със субективни усещания като сърбеж и парене, а вторият има и външни проблеми като зачервяване. Благодарение на онлайн кампанията на Bioderma ще можете не само да определите типа чувствителност на своята кожа, а и да разберете коя е най-добрата програма за грижа и хигиена на кожата.

Тест: Какъв тип чувствителна кожа имате?

Тест: Какъв тип чувствителна кожа имате?

Ако попълните теста до 15 октомври, ще имате шанса да спечелите един от 100-те тестови комплекта Sensibio с подходящи продукти за вашия тип кожа. Те включват два аспекта на действие - хигиена и третираща грижа.

Участниците, които са спечелили тестови комплект и споделят своите впечатления от програмата Sensibio имат шанса да спечелят голямата награда – индивидуален анализ на цветовете и личния стил в студио My Beautiful I.

Само здравата кожа може да бъде истински красива. Погрижете се за нея, за да изглеждате перфектно ден след ден!

За още интересни инициативи станете част от Jenite.bg във Facebook!

10 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay