Техники за тантра масаж, които ще издигнат любовния ви живот на ново ниво

Един много интимен масаж

Техники за тантра масаж, които ще издигнат любовния ви живот на ново ниво

Тантра масажът е много интимен масаж. Той се прави за стимулиране на сексуалното желание. Той също така е и лечебна техника, чрез която се постига единение между тялото и душа.

Масажът е чудесен начин за облекчаване на напрежението, подобряване на кръвообращението. Това засилва любовното желание на мъжа. Тук най-важното е да можете да усещате какво иска партньорът ви, за да можете да станете едно. Освен с ръце, масажът може да се прави с всяка една част от тялото ви. Ние ви препоръчваме да се съблечете голи и да легнете върху партньора си. Така връзката между вас ще стане още по-близка.

Романтичната, тиха и спокойна атмосфера е много важна. Свещи, релаксираща музика, ароматни масла.. всичко това е необходимо, за да може той да се отпусне.

Започнете от долната част на гърба. 2 супени лъжици от избраното от вас етерично масло би трябвало да са достатъчни. Плъзгайте ръцете си нагоре, чак до врата, като сте много бавни и нежни.

След това е време да се заемете с ръцете.

Можете да опитате да редувате едната ръка с другата, за да се получи по-интересен и добър масаж.

Една от техниките, които много биха му харесали, е тази на месенето. Ако сте месили хляб, то лесно бихте се справили.

След това нежно обладайте и краката му със силата на нежността си, с виртуозните си ръце и с етеричното масло, което бавно попива в кожата.

След като сте се погрижили за тези части, го обърнете внимателно по гръб. Със сигурност ще видите усмивка на лицето му. Сега се фокусирайте върху стомаха и гърдите му. Тук отново започвате от пъпа към гърдите и след това наобратно. Направете това най-малко 5 пъти. Не забравяйте да разстилате косата си по тялото му.

В края на масажа партньорът ви ще се чувства прероден и много повече ваш, откогато и да било.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

3 1
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay