Това ли са наистина тайните на мечтания брак?

Бракът-мечта е постижим

Това ли са наистина тайните на мечтания брак?

Според любовната статистика няколко задължителни правила ще ни отведат до мечтаното "И заживели щастливо до края на дните си".

Да се оженим на по-късен етап от живота си с човек от същата раса - съветват специалистите. Американските експерти направили анкета, а анкетираните наброявали 12 500 човека. Според проучването колкото по-късно се оженим, толкова по-стабилен брак ще имаме. Защо смятат така? Цели 75% от хората, сключили брак след 26 години продължават да бъдат заедно. 50% от двойките обаче, оженили се по-млади, вече са се разделили.

Когато става въпрос за деца, 80% от анкетираните споделят, че са родили първото си дете 8 и малко повече месеца след брака. Тези от двойките, които не са имали деца - 40% - са се разделили преди десетата година съвместен живот.

Изследването се интересува и от расовите различия и брачните взаимоотношения. Според резултатите двойките от една раса имат по-голям шанс да бъдат щастливи в брака си спрямо тези от различни раси.

 

И въпреки това интимните взаимоотношения са нещо различно за всички нас. Там, където има любов и разбирателство, бракът ще бъде успешен, без значение са възраст, раса, религия...

 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay