Всички четат за Чарли, а някой помни ли Денис?

През нейните очи: пиянството на Чарли Шийн

Всички четат за Чарли, а някой помни ли Денис?

Както всички вече знаят, след диви нощи на купони, завършвали за него в болница, в момента актьорът Чарли Шийн е под клинично лечение. Въпреки строгия режим на възстановяване той се лекува в дома си в Лос Анджелис.

 

Истината е, че поредното изпълнение на Чарли не е изненада за никого. Даже малко се пренаситихме – целият свят разбира за всяка глътка алкохол, която актьорът от "Двама мъже и половина" е погълнал, а те не са една и две.

 

В цялата тази публичност и суматоха около Шийн някой дали се замисли, че бившата му съпруга Денис Ричардс и самият той имат две деца, на които горката Денис трябва да обясни за положението на баща им. Едва ли.

 

Какво каза Ричардс пред The View по случая:

 

"Какво да ви кажа, това е начинът на живот Чарли. На него не му пука. Нещата са такива, каквито са... Какво има да се говори по въпроса? Не е лесно да трябва да се справяш с подобен проблем. Това е нещо, с което се справям от години, не е нещо ново. Има моменти, в които неговият живот е по-цветен, по-публичен от на всеки друг, а децата растат с всеки изминал ден и става все по-трудно. Аз самата се уча в крачка. Нямам възможност да планирам. За пръв път се сблъсквам с подобен проблем и се надявах да го обсъдя с децата ми, чак когато пораснат достатъчно. Но е трудно. Има книги по въпроса, една конкретна дори, която обяснява зависимостите към алкохол и наркотици на децата. Има снимки и картинки, които едно дете би могло да разбере. Дори не знам дали те разбират напълно какво точно им казвам – просто не могат да си обяснят какво значат някои от тези неща. Но аз правя всичко по силите си...."

 

С тези думи завърши Денис, която се омъжи за веселия Чарли Шийн през 2002 година и след 3 години постоянни и луди партита, които той си устройваше, през 2005 година се разведоха, а Чарли остана със своята първа любов – чашката. Денис пък остана в ужасната ситуация – да обясни на децата им какво се случва с баща им.

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay