Арета Франклин: по-вдъхновяваща от всякога!

По-слаба, по-здрава, по-щастлива!

Арета Франклин: по-вдъхновяваща от всякога!

Кралицата на соул музиката Арета Франклин е пример за подражание, символ на воля и мотивация. Лейди соул показва, че невъзможни неща не съществуват и в повечето случаи всичко е въпрос на решителност.

 

Не е изненада, че Арета достигна нездравословно тегло, опасно за общото ѝ състояние. Може би именно то я е довело до сериозните заболявания през изминалия ноември, заради които дивата постъпи в болница.

 

С днешна дата обаче, ситуацията е съвсем различна. Соул кралицата се е заела сериозно със задачата да свали килограми и да подобри здравословното си състояние. Макар и на 68, воля и мотивация за по-добър живот не ѝ липсват.

 

Списание JET разкрива, че от декември мис Франклин е отслабнала с около 12кг. Изпълнителката споделила, че за мерна единица предпочита "размера на роклите, вместо досадните килограми". Вече с три размера надолу и широка, озаряваща усмивка, Арета се стреми към минус още един размер.

 

Искрено сме впечатлени от вдъхновяващата история на тази музикална легенда. Очевидни са и душевната и физическа промяна, които музикалната икона е претърпяла в положителна насока. Истинско вдъхновение!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay