Жените мислят за храна два пъти повече отколкото за секс

Храната над всичко - даже над секса

Жените мислят за храна два пъти повече отколкото за секс

Преди да се посветите на диетата – едно грахово зърно на ден, която си обещахте, че ще изпълните тази година, защо не задържите за момент за една бърза справка с реалността: може да ви се стори ужасно депресиращо, но се оказва, че жените мислят за храна повече отколкото за секс. Два пъти повече, ако трябва да сме точни.

 

Въпреки че вече знаем, че мъжете мислят за секс повече от нас ( един на двадесет мъже мисли за секс веднъж на минута), ново проучване сред 5000 човека показва, че женското съсловие измества секси мислите си с тревоги какво ще яде днес, например. Британското изследване откри, че 25% от жените мислят за храна всяка 30-та минута, докато само 10% споделят, че мислят за секс също толкова често.

 

Тъжната констатация: изглежда, че жените мислят дори повече за какво не биха яли. 4 от 10 жени казват, че или винаги са на диета или постоянно се тревожат за теглото си и повече от 60% признават, че не обичат да се хранят пред партньорите си.

 

Изглежда, че освен натрапчивите мисли за храна, когато са на среща, 13% от дамите си поръчват нещо нискокалорично, вместо това което в действителност им се яде, независимо дали са на първа среща или в дълга връзка. 

 

Лошото е, че нещата не търпят подобрение дори, когато станат интимни и романтични. Близо 50% от жените признават, че се чувстват некомфортно, когато трябва да се събличат пред половинката си.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay