Фестивалът, който събира сродни души

Прекрасно настроение и незабравими забавления за всички, доверили се на идеята да се впуснат в тридневния маратон от развлечения, контакти и интересни срещи, наречен Международен фестивал на необвързаните

Фестивалът, който събира сродни души

Какви са очакванията ви за това лято? Сигурни сме, че ако сте необвързани, то тайно или явно се надявате най-накрая да се случи "чудото”, което ще промени живота ви завинаги. Или поне ще го бележи трайно с романтични преживявания.

Ако това описание отговаря на моментното състояние на мислите ви, то може да отправите интересно и по-различно предизвикателство към самия себе си, като станете участник в едно необикновено събитие. А именно - второто издание на Международния фестивал на необвързаните.

Той ще се проведе на 20, 21 и 22 юни във Велинград и ще събере търсещите нови запознанства и приятелства, предлагайки им разнообразни забавления и развлечения.

Дори и да не срещнете мечтания човек, със сигурност ще си тръгнете с много цветни спомени и скъпи на сърцето приятелства, които да продължат във времето. В това ни уверяват много от участниците в миналогодишното издание, които отсега се готвят да прекарат във Велинград три незабравими денонощия.

Фестивалът, който събира сродни душиРалица и Валентин в сватбения си ден
Ели и Сашо, Ралица и Валентин, Ивона и Божидар обаче няма да дойдат тази година, просто защото вече не отговарят на главното условие – да са НЕОБВЪРЗАНИ. Освен това последните две двойки ще са заети с друго вълнуващо събитие - очакват появата на попълненията в семейството.

Организаторите от "Гранд фест” гарантират прекрасно настроение и незабравими забавления за всички, доверили се на идеята да се впуснат в тридневния маратон от развлечения, контакти и интересни срещи. Защото във Велинград ги очаква не просто SPA уикенд, а един истинско изживяване.

Идеята за създаването на фестивала е на продуцента на ансамбъл "Българе” Христо Димитров, който е и основният организатор на нетрадиционното събитие.

"Първоначално намерението ми бе фестивалът да помогне на необвързаните да направят живота си по-пъстър с нови запознанства и приятелства, да се забавляват, без да се притесняват, в компанията на хора със сродни проблеми, интереси и нагласи. Неочаквано и за мен самият фокусът се измести – след първото издание фестивалът придоби и социална функция, допринасяйки за решаването на демографския проблем у нас. Не съм Купидон, но все пак е приятно да знаеш, че си помогнал на двама души да се срещнат и да бъдат щастливи заедно!” – споделя със задоволство неуморният организатор.

Настаняването е чрез пакети от 3 нощувки "Ол инклузив” в Гранд Хотел Велинград, на чиято територия ще е концентрирана богатата програма от мероприятия, включваща дневни, вечерни и нощни развлечения.

Заинтригуваните дами и господа могат да открият повече подробности в сайта на фестивала. Със сигурност страницата "Вашата история” ще им допадне!

Фестивалът, който събира сродни души

5 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



8
Не е посочен 17.06.2014|14:53
И аз искам да намеря своята половинка :)
7
Не е посочен 17.06.2014|11:02
Дано повече хора срещнат любовта там .
6
Не е посочен 16.06.2014|21:14
Много интересен фестивал и са избрали прекрасно място за провеждане.
5
Не е посочен 16.06.2014|19:32
Браво, много интересно звучи!
4
Не е посочен 16.06.2014|17:51
3
Не е посочен 16.06.2014|15:25
Представяте ли си,тези двойки,които са се събрали на този фестивал сега вече са семейство, страхотно :)
2
Не е посочен 16.06.2014|14:20
Браво, това е страхотно !
1
Не е посочен 16.06.2014|12:47
Супер интересно звучи, иска ми се да отида! :) Необвързаните да отиват да се забавляват! :)
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay