Фризьорът на Ариана Гранде говори за дългата коса и конската опашка

Фризьорът на Ариана Гранде говори за дългата коса и конската опашка

Конската опашка за Ариана Гранде е като къдриците за Мерилин Монро и има един човек, на когото трябва да благодари за това- Крис Епълтън. Фризьорът на звездите работи с Ариана Гранде, Джей Ло, Ким Кардашян и други знаменитости. 

Фризьорът на Ариана Гранде говори за дългата коса и конската опашка

Ето какво разказва той: 

"Винаги съм бил очарован от силата на косата. Когато бях на 8 или 9, исках да правя прически на майка ми. Тя работеше много и исках да се чувства като холивудска звезда, въпреки че тя може би не се е чувствала като звезда. 

Получих работа във фризьорски салон в Северна Англия, когато бях на 13 години. Излъгах за възрастта ми; Казах, че съм на 15. Разкриха лъжата ми, но виждаха, че косата ми е страст и ми позволиха да остана. Спомням си първия ми ден там, сякаш беше вчера. Гледах как фризьорът направи косата на една жена и тя излезе от салона много уверена. Мислех си, че точно това искам да правя. Искам хората да се чувстват добре.

Накрая се преместих в Лондон, взех дипломата си и започнах да правя прически за ревюта, снимки и други събития. Работил съм с Кейт Мос и други модели, които по това време бяха известни личности. Това ме доведе до света на знаменитостите и всичко тръгна от там.

Силата на цвета

Не боядисват коси често, защото трансформацията наистина е голяма. Наскоро направих Кайли руса, Ким- розова, а Ариана платинена за видеоклипа на No Tears Left to Cry, което беше наистина забавно. Това не е решение, което се взима бързо. Това е творчески процес, който отнема време. Когато боядисвате коса, трябва да знаете точно какво правите. Няма място за грешки тук. 

Преди Ким да стане платинена, обсъждахме това в продължение на 6 месеца. Накрая тя каза "Добре, готова съм" и го направихме. 

Опашката на Ариана Гранде

Фризьорът на Ариана Гранде говори за дългата коса и конската опашка

Конската опашка е емблематична. Има толкова неща, които можете да правите с нея- да я издърпате надолу, нагоре. Ариана показва колко много неща могат да се направят с конската опашка и това е страхотно. 

Когато става дума за конска опашка, местоположението й е най-важно. Колкото по-нагоре е вързана, толкова по-стилна е тя. Колкото по-ниско е, толкова по-професионално и сериозно изглеждате. Опашката може да промени формата на лицето ви. Тя може визуално да накара очите ви да изглеждат по-нагоре или по-надолу. Ако добавите плитки в нея, това също променя всичко. Можете да покажете своята личност, само чрез опашката си. 

Неговият подпис- "Стъклена коса" 

Стъклената коса е точно такава, каквото издава името й: тя е богата, безупречна и огледална. Този огледален завършек - това е видът, с който станах известен, разказва Крис. 

Многото коса на Ариана Гранде

Ариана харесва опашката си обемна и това е моментът, в който екстеншъните идват на помощ. Екстеншъните или удълженията за коса бяха нещо странно преди, сега дори 13-годишната ми дъщеря има такива. Това стана нещо съвсем нормално.

Най-важното е косата да не стане прекалено гъста. Колкото и да е дълга, ако е достатъчно тънка, ще изглежда страхотно.

Станете част от Jenite.bg във Facebook! 

3 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay