“Вълшебни” обувки, създадени за приказни разходки

Запознайте се с жената, която вдъхва живот на обикновените кецове

Ние, jenite, обичаме да ви запознаваме с талантливите хора на България точно толкова, колкото обичаме и лятото. А когато двете неща са свързани, повярвайте ни, удоволствието е наистина огромно!

Днес ще ви срещнем с Милена - жена, която може да превърне всичко обикновено и на пръв поглед невзрачно, в истински моден шедьовър. Точни такива са и "вълшебните” й обувки, както обичаме да ги наричаме ние. Те носят свежестта на морския бриз, съчетана с цветната еуфория на топлото лято. И бъдете сигурни, че ще ви накарат да се усмихнете искрено!

“Вълшебни” обувки, създадени за приказни разходки

Как се зароди идеята да декорирате кецове?
Идеята за кецовете е неразделна част от  цялостната концепция на Euphoria Shop. А именно: При нас клиентите могат да намерят нещо различно от масовото производство. Освен това, всички наши стоки са ръчно изработени, а основната ни цел е да продаваме български автори.

Идеята за кецовете беше естествено продължение на всички мои опити в областта на декупажа. С годините съм пробвала да правя декупаж върху чанти, портмонета, торби от плат… Така стигнах и до кецовете. Ако ме питате в точно кой момент ми е хрумнало, нямам отговор на този въпрос. Просто се получи. А когато видиш, че нещо е сполучливо, тогава вече идеите сами идват.

“Вълшебни” обувки, създадени за приказни разходки

Как точно се случва магията? Какви техники използвате?
Техниката е декупаж. Декупажът е приложно изкуство, при което се изрязва мотив или изображение от различен материал (предимно хартия). След това мотивът се залепва или с помощта на различни техники за декупаж се прикрепва върху дадена повърхност. За кецовете използвам специален медиум, който позволява след това обувките да бъдат прани.

“Вълшебни” обувки, създадени за приказни разходки

За какви дами са предназначени тези кецове?
Тези кецове могат да се носят както със спортно облекло, така и с дрехи, които имат по-романтична, елегантна линия. Комбинират се както с дънки, така и със сако, а защо не и с къса рокля.

Тази година Карл Лагерфелд взриви публиката и превърна своето ревю в истинско шоу: Моделите дефилираха по корсети ... и кецове. Е, моята цел е по-скромна - искам да забравим за скучните едноцветни кецове, като едновременно с това бъдем стилни и с удобни обувки.

“Вълшебни” обувки, създадени за приказни разходки

Откъде черпите вдъхновение?
Отвсякъде. Когато видиш, че нещата, които правиш се харесват, тогава вдъхновението просто не спира. То може да е в природна картина, в детайл от дреха, в пъстротата на някоя рокля, която съм видяла по улицата, в отзивите на доволен клиент...

“Вълшебни” обувки, създадени за приказни разходки

Казват, че "ако една жена има правилните обувки, тя може да покори целия свят.” Какво мислите по въпроса?
Абсолютно съм съгласна. Защото, когато една жена е с точните обувки, тя излъчва сексапил, увереност и самочувствие. А когато една жена е уверена в себе си, тя наистина може да покори света.

Ако искате да ви запознаваме и с други талантливи дизайнери, станете част от Jenite.bg във фейсбук!

21 2
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay