Deep Zone Nadia в Китай

Преди седмица формацията се върна от второ турне в Oризовата република

Първото турне на Deep Zone Project в Китай се осъществи в началото на тази година и реколтата от успех беше голяма. Само няколко месеца по-късно, формацията отново се запъти на Изток, за да представи изцяло промененото си лайв шоу и, разбира се, новата вокалистка - чаровната и усмихната Nadia. Певицата е откритие на Деси Слава, която чрез различни прояви и лейбъла си New Music Stras показва добър усет и към музикалните стилове, различни от поп-фолк. 

Nadia споделя, че предпочита R&B, рап, хип-хоп. Харесва и рок баладите. Още в началото на кариерата си тя беше поканена да се снима в Playboy. Днес, година по-късно, Nadia вече е вокалистка на Deep Zone и сподели с читателите на Jenite.bg впечатленията си от Далечния Изток и работата с известната хаус формация. 

Какво ви привлече да се върнете толкова скоро в Китай? 
Поканиха ни отново поради успеха на предното турне. Ние, естествено, веднага се съгласихме. 

Как бяха посрещнати появата ти като вокалист и новото лайв шоу? 
Китайската публика е много топла, посрещнаха ни супер и адски много се забавляваха на ритъма, музиката и шоуто ни. А това е най-важното за нас! 

Каква е разликата между публиката в Китай и у нас?
Както може би знаете, хората в България слушат предимно поп-фолк и е трудно да се пробие с нещо, различно от това. Докато в Китай, както и навсякъде по света, един от стиловете музика, които се харесват най-много, е стилът, който ние правим. Разбира се, и колегите ни в световен мащаб. 

В Китай конкуренцията е много голяма, но въпреки това смятам, че Deep Zone са различни и атрактивни, както и утвърдени професионалисти, затова и се харесват. Това, че сме европейци, също е доста интересно за тях. 

А на теб хареса ли ти в Китай? 
Да, хареса ми много. Различна държава, напълно различни хора, както и кухнята им. Беше забавно преживяване. На моменти имах проблеми с храната, защото беше доста различна на вкус, предлагаха ми да ям змии и жаби, но аз винаги отказвах. Китайската кухня у нас е доста побългарена и няма нищо общо с тази в Китай. 

Най-много ми хареса добротата на хората там. Всички ни посрещаха като "свои". Отнасяха се към нас с огромно уважение, въпреки че доста често не можехме да се разбираме, понеже голяма част от тях не говорят английски език. 

Как се чувстваш като част от Deep Zone Project? 
Чувствам се супер, много си допадаме и се разбираме повече от добре! Обменяме страхотни идеи, а накрая се получава нещо уникално. Страшно много се допълваме на този етап, което ще се чуе много скоро.


И наистина ще се чуе - очакваме Deep Zone скоро да представят видеоклип и най-новата си песен, озаглавена "I Love My DJ".    

6 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay