Женските тайни на Ева Янева

Освен талантлива спортистка, Ева Янева е и много красива жена. Успяхме да изкопчим личните ѝ тайни, свързани с мечтите, мъжете, грижата за външния вид и хранителния режим

<p>Ева Янева е една от най-известните български волейболистки. Освен това, тя е страшно красива! Въпреки че в момента живее и играе в далечния японски град Нишиномия, успяхме да я питаме това-онова.</p>

Ева Янева е една от най-известните български волейболистки. Освен това, тя е страшно красива! Въпреки че в момента живее и играе в далечния японски град Нишиномия, успяхме да я питаме това-онова.

Ева Янева е една от най-успешните български волейболистки. От този сезон тя се състезава за японския отбор Джапан Табако Марвълъс, а преди това беше в Динамо (Москва). Заради стратегията на новия треньор на националния отбор по волейбол да развива млади състезателки обаче, капитанката Ева не е в тазгодишната група.

Освен талантлива спортистка, Ева Янева е и много красива жена - можете да се убедите в нашата галерия. Успяхме да изкопчим личните ѝ тайни, свързани с мечтите, мъжете, грижата за външния вид и хранителния режим. С помощта на колегите ни от Sporta.bg, отговорите на Ева Янева стигнаха до нас от далечния град Нишиномия в Япония.

Тя разказва, че в Япония е много интересно и различно, но в позитивна насока. Харесва ѝ отношението на хората, подредения им начин на живот и дисциплината. Ева споделя, че японците са скромни, сдържани и винаги усмихнати. Ето какво още ни разкри нашето момиче:

Как запълваш свободното си време в града Нишиномия?
Въпреки че е малък град, тук е много красиво и винаги има нещо ново за разглеждане. Отборът ми предостави колело, което тук е широко използвано за придвижване. Обикновено се разхождам по улиците и парковете, има и много магазини, както и паметници на културата.

По какъв начин лекуваш носталгията?
Вече много време играя в чужбина. Колкото и да съм далеч, съм свикнала с носталгията. Засега тук се чувствам добре и не мога да кажа, че ме мъчи носталгия. Всеки ден се чувам с близките си в България и това също помага.

Вероятно спазваш режим. Искало ли ти се е да зарежеш всичко и да се забавляваш без да мислиш за нищо друго? А какво те е спирало да го направиш?
Режимът ми е част от живота ми и дори един ден, когато спра да играя волейбол, предполагам, че също ще имам свои режим. Да зарежа всичко не ми е минавало през главата, тъй като това би ми омръзнало много бързо. Лично аз съм свикнала да водя доста активен живот и няколко дена, без да правя нищо, са ми достатъчни.

690317Мислила ли си с какво щеше да се занимаваш, ако не беше волейболистка?
Честно казано - не. Като малка си мечтаех да стана ветеринар.

Какъв е твоят идеал за мъж?
Човек, който ме разбира и е търпелив, задължително да е джентълмен.

Какъв хранителен режим спазваш, за да си едновременно във форма и да имаш енергия?
Старая се да ям пълноценна и полезна храна без мазнини и се ограничавам в хляба и газираното. Не ме бива в това да се ограничавам в сладкото, затова се старая да е в умерени количества.

Твоят съвет към читателите ни за най-здравословното меню?
Богато на белтъчини и протеини. При липса на натоварвания, храни като манджи, спагети и тестени изделия са излишни. Задължително закусвайте и пийте много вода!

А за най-ефективното упражнение за стегнато тяло?
За съжаление, не съществува едно упражнение, което да ни даде красиво тяло, но дори и най-простата гимнастика, която изисква 15 минути дневно, дава своя резултат за доброто самочувствие.

Сигурно всичките ангажименти в зала влияят зле и на кожата, и на косата ти. Какви грижи полагаш, за да изглеждаш винаги добре?
Тъй като тялото ни се състои от около 75% вода, най-важното е хидратацията както за кожата, така и косата. Oще повече, моята е къдрава - такива коси обикновено са сухи. Наскоро открих крем за лице с екстракт от охлюв, който бих препоръчала. Той не само прави кожата на лицето като бебешка, но и я хидратира добре. За коса използвам маски и кристали.

11 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



10
Не е посочен 02.11.2012|19:16
"Какъв е твоят идеал за мъж? Човек, който ме разбира и е търпелив, задължително да е джентълмен." - И все пак е важно един мъж да е джентълмен!
9
Не е посочен 02.11.2012|19:16
Много, да ;) Но си е и талантлива! Само успехи:)
8
Не е посочен 02.11.2012|19:16
"А за най-ефективното упражнение за стегнато тяло? За съжаление, не съществува едно упражнение, което да ни даде красиво тяло, но дори и най-простата гимнастика, която изисква 15 минути дневно, дава своя резултат за доброто самочувствие. " - Точно така. важното е да правиш нещо всеки ден!
7
Не е посочен 02.11.2012|19:15
Е чак пък най-красиватаа;) На мен лично много ми допадт и другите й съотборнички:)
6
Не е посочен 02.11.2012|19:14
Ева е много готина и аз й желая искрено успехи в новият и отбор! :)
5
Не е посочен 02.11.2012|16:36
Безспорно много красива спортистка, чиято кариера струва ми се бе опорочена съвсем незаслужено от един скандал. Пожелавам и много успехи!
4
Не е посочен 02.11.2012|16:03
Много е красива! Като картина е направо!
3
Не е посочен 02.11.2012|15:42
Ей, това е най-красивата българска волейболистика за всички времена! Няма как да сбъркаш нейните пищни форми, искам да ви кажа! Момичето си заслужава парите - ако имате волейболен отбор :)
2
Не е посочен 02.11.2012|15:25
много е красива ;)
1
Не е посочен 02.11.2012|15:24
една от най-хубавите български спортистки!
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара