Златните момичета на Америка

Сестрите Фанинг са готови да завладеят шоубизнеса

Всички имаме своето детство, но за някои на фона на игри и безгрижни вълнения присъства и по някой друг папарак.

Дакота Фанинг например се появява за пръв път на екран на крехката петгодишна възраст в реклама на лотарията, заедно с великия Рей Чарлз. Животът ѝ я въвлича в киноиндустрията, а папараците започват да я гонят с всяка следваща роля в кинопродукции. През годините около нея се забелязва и по-малката ѝ сестра Ел.

Със сегашна дата обаче Ел Фанинг вече е на 13 и започва съвсем уверено своята кариера пред обектива. Появи се в няколко филма, като най-голям успех имаха Somewhere и Super 8, а следващия месец можем да я видим в кината в лентата We Bought a Zoo. Но освен в киното, Ел е изявена модна почитателка и рекламно лице на Marc Jacobs. Пред медиите тя споделя, че чувства силно влечение към тази своя страст и с удоволствие скицира свои модели. За нас пък това е сигурен знак, че вбъдеще можем да я видим в превъплъщението на дизайнер.

Наскоро двете сестри привлякоха вниманието към себе си с фотосесия за списание W. На страниците на броя 17-годишната Дакота и 13-годишната Ел, облечени в тоалети на велики дизайнери като Chanel и Dior, изглеждат като шлифовани диаманти, които тепърва ще заблестят в шоубизнеса.


В интервю за списанието двете са искрени и разказват за лични неща от живота си. Ел споделя, че преди постоянно са я бъркали с известната ѝ сестра, което понякога я е вбесявало. Сега вече хората знаят коя е тя и с какво е по-различна.

Дакота пък разказва, че в момента мечтае да снима филм в Париж - най-красивото място за нея. Тя не бърка наличието на милиони в банковата си сметка с нуждата от образование, точно затова се е записала да следва в колеж в Ню Йорк. Тъй като е на 17, живее с майка си, която я учи как сама да домакинства. Въпреки това, един ден иска да не дели дома си с никого, а да бъде напълно самостоятелна.
10 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 23.11.2011|17:04
За мен Дакота Фанинг е дете чудо. От малка е брилянтна актриса, а сега е пораснала и е разцъфтяла като пролетно дръвче.Сестричката й също. Надявам се и за напред да излизат хубави филми с нея. Най-силната й роля беше в "Мъж под прицел" с Дензъл Уошингтън.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay