Инфлуенсър на месеца – @nansybabe

Инфлуенсър на месеца – @nansybabe

Как станахте инфлуенсър? Това случайност ли беше или постигната цел?

Определно това да стана инфлуенсър е постигната цел. Всичко започна с моя YouTube канал, който учудващо за мен, се разви доста успешно. Винаги съм влагала много усилия за моя Instagram профил и това също спомогна за моето развитие в тази сфера. Идеята да бъда инфлуенсър винаги ми е харесвала, защото обичам комуникацията с хората. Положителната енергия на моите последователи ме зарежда и това ме мотивира да продължа да давам всичко от себе си.

Превръщането в инфлуенсър промени ли начина ви на живот? Как?

Промени не само начина ми на живот, но и мен самата. Стремя се да споделям красиви снимки и това ме учи да виждам красотата в малките дейтали. Запознах се с много хора, с които имаме общи интереси и взаимно обменяме опит. Станах по-отговорна и организирана. Всичко това ме изгради като по-силна личност.

Колко често правите снимки за своя профил? 

Винаги когато видя нещо красиво-снимам. Обичам да запазвам всеки един хубав момент и след това го споделям в моя профил. За всеки инфлуенсър едно от най-важните неща е да бъде редовно активен в социалните мрежи. Затова винаги когато имам възможност да кача интересна снимка го правя. Има моменти, в които пет дена не публикувам нови снимки, но се случва и обратното - да качвам по няколко снимки за един ден.

Кои са любимите ви места за снимки?

Мисля, че нямам любимо място за снимки. Винаги търся място, което да съвпада с идята за снимка, която имам. В повечето случаи откривам локацията спонтанно и на момента.

Инфлуенсър на месеца – @nansybabe

Какво ви вдъхновява?

Много неща ме вдъхновяват, но най-вече това са хората около мен. Без значение дали те са мои познати или не.Най-голямото вдъхновение е подкрепата, която получвам от последователите си. Много често се случва непознати момичета да ми пишат и да споделят мнението си отностно мен самата и моята работа. Чувството е прекрасно!

Как решихте да споделяте толкова голяма част от живота си с толкова много непознати хора?

Много хора смятат, че да бъдеш инфлуенсър е лесно. Истината обаче е различна. Когато приемеш да споделяш живота си публично в социалните мрежи, трябва да си наясно, че това включва както хубави моменти, така и не толкова приятните. Всеки човек има трудности и проблеми в своя живот. Разликата при инфлуенсърите е, че в повечето случаи ние ги споделяме с непознати хора. Това не ме притеснява, защото винаги съм откровена и нямам какво да крия. Забелязала съм, че когато се откриеш пред хората и те го правят. Често се случва непознати да ми споделят лични неща и винаги се опитвам да им дам съвет. Радвам се, защото по този начин има близост между мен и последователите.

Къде е границата на споделянето?

Не смятам, че в света на инфлуенсърите има граница. Поне не и за мен. Понякога е трудно за хората около мен. Не всеки иска да бъде обект на внимание в социалните мрежи. В такива случаи се съобразявам и оставям по-личните моменти далеч от Instagram и YouTube.

"Инстаграм, инстаграм - първо снимам, после ям.” - вярно ли е това? Всяко ястие/напитка ли се снима?

Зависи от ситуацията. В повечето случаи не ми пречи да снимам храната си-даже често го правя. Случвало се е да обядвам с приятелки и всички да сме изключително гладни, но преди да направя перфектната снимка храната не се докосва.

Инфлуенсър на месеца – @nansybabe

Как приемате критика?

Харесвам градивната критика и умея да я приемам с лекота. Истината е, че рядко ме критикуват и почти не получвам злобни коментари. Наясно съм, че може да има хиляда човека, които да харесат мой клип в YouTube, но винаги ще има даден брой dislike. Винаги приемам всичко с усмивка. 

Как протича типичен ден за един инфлуенсър?

Предполагам по същия начин както при останалите хора. Моето ежедневие включва много сторита в Instagram и е много лесно хората да знаят къде съм и какво правя.

Споделете ни някоя смешна/странна случка от опита ви като инфлуенсър. 

Една сутрин бях в кафене с мои съученици. В този момент дойдоха две момичета, които искаха да се снимат с мен. За първи път ми се случваше подобно нещо и не знаех как да реагирам...Следователно погледнах хората около мен и всички започнаха да се смеят. Сигурно отстрани е изглеждало ужасно, но просто бях изключително изненадана. В крайна сметка се снимахме и вече се научих в такива ситуации да реагирам адекватно.

Съвместима ли е работата на инфлуенсъра с "нормална” работа? 

Съвместима е, стига да можеш да разпределяш времето си правилно. В бъдеще бих искала инфлуенсърството да бъде основната ми дейност. Не бих казала работа, защото когато дадено нещо ти носи удоволствие, не бих го определила като работа.

Автор: Лора Добрева 

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

1 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay