Любопитни факти за сексуалния живот на Мерилин Монро

Прелестната блондинка съвсем не е била човекът, за когото всички я мислят

Любопитни факти за сексуалния живот на Мерилин Монро

В днешно време името на Мерилин Монро е познато на наистина огромна част от човечеството. И всички хора свързват русокосата красавица с едно нещо - сексапил! Съвършеното лице на Мерилин, в комбинация с апетитните й форми, все по-често красят различни козметични продукти, списания, картички и какво ли още не. Но колко от хората, които стоят зад индустрията, основана върху лика на Мерилин, са познавали истинското лице на красавицата? Онова, скрито зад маската на грима и русите букли.

Много от загадките, които се свързват с името на знаменития секссимвол, лека-полека започват да бъдат разгадавани. Днес ще ви запознаем с една от тях.

Колкото и да ви е чудно, оказва се, че прекрасната Мерилин Монро е имала сексуално влечение към жени. Това доказва информация, открита в дневника и личната кореспонденция на звездата.

И макар много от вас да са на мнение, че става дума за сексуален експеримент или мимолетна авантюра, това съвсем не е така.

Блондинката, известна със скандалните си отношения с Джон Кенеди, Марлон Брандо и Франк Синатра, всъщност е имала дългогодишна връзка с германката Наташа Лайтес. Двете дами работели заедно от 1948 до 1955 година, като през последните 2 години живеели под един покрив.

Любопитни факти за сексуалния живот на Мерилин Монро

Ето какво споделя самата Наташа в свое интервю от 1964 година (2 години след внезапната смърт на Мерилин):

"Без да преувеличавам, Мерилин винаги се разхождаше гола вкъщи. Независимо дали е 8 сутринта, или 10 вечерта. Беше гола по цял ден! Но тя не разкриваше душата си пред хората, защото мислеше, че не може да им даде нищо, освен секс. Затова предпочиташе да я възприемат като красива кукла с много грим. В действителност, тя мразеше секса. Страхуваше се от него или просто й беше писнал.”

За да ви запознаваме с любопитните истории и на други звезди, станете част от Jenite.bg във фейсбук!

4 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay