Най-абсурдните пластични операции, правени някога

Вижте любопитните истории на "пластичните" маниаци

Най-абсурдните пластични операции, правени някога

Пластичните операции са един от начините човек да коригира онези черти във външния си вид, които не харесва. Всичко е добре, когато корекциите са минимални.

Има хора обаче, които не се чувстват добре в тялото си и припознават себе си в съвършено чужди образи. Те използват пластичните интервенции като единственото средство, което ще им помогне да "влязат в кожата” на своите "идеали”.

1. Бразилец похарчва 170 000 долара, за да заприлича на Кен

Най-абсурдните пластични операции, правени някога

Родриго Алвес, който работи като стюард, преминава през 20 интервенции, за да заживее в света на Барби. 30-годишният мъж, самопровъзгласил се за "пристрастен към пластичната хирургия”, отделя почти 170 хил. долара покрай своята мания.

Сред операциите, които си прави, има три корекции на носа, липосукция на брадичката, поставяне на гръдни импланти и операция за сдобиване с желаната коремна мускулатура или т.нар. "шест плочки”. Освен всичко това Родриго си слага ботокс два пъти годишно, приема колагенови таблетки и добавки за растеж на косата.

Алвес, който живее в Лондон, споделя, че според него кавалерът на Барби е "идеалният мъж”.

Друг пример за мъж, който е обсебен от идеята да прилича на Кен, е Джъстин Джедлица.

2. Японец дава $150,000, за да заприлича на Давид на Микеланджело

Най-абсурдните пластични операции, правени някога

Само за период от една година Алън похарчва 150 хил. долара за пластични операции.

Като ученик младежът често е подиграван заради женствения си външен вид и затова решава да промени лицето си завинаги. Той избира за свой модел за подражание шедьовъра на Микеланджело - ренесансовата скулптура на Давид. Алън иска да прилича на чужденец и да се сдобие с неостаряващо лице, затова преценява, че идеален за тази цел е образът на библейския герой.

Не сме напълно сигурни дали 20-годишното момче е постигнало целта си, но сме наясно, че днес не прилича по нищо на предишното си "аз”. Претърпява две операции на носа, една - на очите, няколко процедури, чрез които да се избави от бръчките, и също така биене на инжекции за промяна на формата на брадичката.

Алън живее в Токио от 16-годишен. Откакто се мести в японската столица, той влиза в контакт с най-малко пет по-възрастни от него жени, които спонсорират разкрасителните му процедури.

Той е обсебен от външния си вид. Постоянно следи за това как изглежда, като си прави най-малко по 1500 "селфита” в месеца. В смартфона си има 4000 свои снимки. Самият той казва, че иска да използва пластичните операции, за да стане по-красив от всеки друг и не го интересува дали хората го уважават, или не. Просто иска да изглежда добре.

3. Жена харчи 15 000 долара, за да изглежда така, сякаш е "обработена” от Фотошоп

Също както милиони други американци и Траяна Лайви (на снимката горе) обожава "селфитата”, но всъщност не й харесва как изглежда на снимките си във Фейсбук или в Скайп. Затова през 2012 година решава да си направи операция, за да придобие перфектния "селфи” външен вид.

Траяна е телевизионен продуцент и преди да си направи операцията често й се налага да използва различни приложения, за да нанася корекции върху снимките си, преди да ги качи в социалните мрежи. Въпреки това започва да забелязва все повече недостатъци по лицето си, които трябва да бъдат коригирани за постоянно.

Тя има поставени импланти в брадичката си. Докато лекарят й работи върху промяната в брадичката, й предлага да си направи и други интервенции, като присаждане на мазнини и корекция на носа. Скоро тя сама се убеждава, че има нужда от тези операции, и е готова да даде 15 000 долара за тях.

Траяна вярва, че трябва да показва най-доброто от себе си в онлайн пространството. Казва, че присъствието на един човек в социалните мрежи е също толкова важно, колкото е присъствието му в собствения му живот.

4. Близначки си правят операция, за да не приличат една на друга

Най-абсурдните пластични операции, правени някога

Сестрите от Южна Корея участват в риалити шоу в страната си, наречено "Let's Beauty". Целта на шоуто е да помогне на хора, които смятат, че външният им вид ги дърпа назад, да придобият повече увереност, като го променят. Спонсорирани от шоуто, сестрите успяват коренно да променят начина, по който изглеждат.

Те все още имат някои еднакви черти, но устните, брадичките, очите и цялостния контур на лицата им са напълно различни. Те залагат и на нов стил и прически, за да завършат напълно своето преобразяване.

5. Жената, която иска пластична операция, за да стане по-грозна
След като претърпява раздяла, млада жена от Чонгкинг, Китай иска да си направи пластична операция, за да изглежда по-непривлекателна.

Приятелят на 23-годишната девойка я зарязва заради друга жена. Въпреки че двамата са заедно от шест години, вече бившият й смята, че красивото й лице привлича много мъже и не се чувства сигурен с нея.

Наистина много мъже забелязват красотата й, но тя започва да мрази всеки един от тях, отдавайки се изцяло на стремежа си да погрознее. Докторите обаче отказват да й съдействат, като смятат че страда от някаква форма на психично разстройство и вместо от пластични интервенции се нуждае от посещение при терапевт.

Ако тази статия ви е харесала, посетете страницата на Jenite.bg във Facebook!

9 5
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



14
Не е посочен 23.05.2014|16:00
Като изключим операциите, които са заради някакви изгаряния, катастрофи, операции и прочие, това си е чиста проба куха суета.
13
Не е посочен 23.05.2014|14:42
Абсурдни е меко казано .
12
Не е посочен 23.05.2014|11:17
Абсурдни са, но на някои им харесват .
11
Не е посочен 22.05.2014|18:54
След като това ги кара да се чувстват щастливи.
10
Не е посочен 22.05.2014|17:17
Тези близначки според мен сега изглеждат много по-добре.
9
Не е посочен 22.05.2014|15:09
Не мога..
8
Не е посочен 22.05.2014|14:56
Ами този който бе похарчил 100 хиляди да заприлича на Джъстин Бийбър?! Това е някаква лудост, а крайния резултат - покъртителен.
7
Не е посочен 22.05.2014|13:46
пълно е с маниаци
6
Не е посочен 22.05.2014|11:36
последния случай наистина е много странен
5
Не е посочен 22.05.2014|11:28
Последният случай е абсурден .
4
Не е посочен 22.05.2014|09:16
Не одобрявам пластичните операции.
3
Не е посочен 21.05.2014|19:03
Да,това е много откачено хрумване.
2
Не е посочен 21.05.2014|18:58
Когато е за коригиране на недостатък да,но просто за спорта не приемам.
1
Не е посочен 21.05.2014|17:27
По-скоро при близначките проблема е да не приличат на себе си, тъй като имат изключително много дефекти в това число обратна захапка, супер изнесена челюст и крайният резултат е много добър, все едно гледаш други хора.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay