Най-изумителните човешки трансформации, при които няма хирургична намеса

Вижте как и с каква цел се променят тези хора

Най-изумителните човешки трансформации, при които няма хирургична намеса

Човек може да трансформира тялото и лицето си по какъвто начин пожелае и то така, че да изгради лика, който иска да има. Съвременната медицина е толкова развита, че предлага какви ли не козметични интервенции с цел промяна да външния вид. А гримът пък е друг изключително успешен инструмент за изумителни трансформации.

Ако сте пропуснали да разберете коя е жената с най-много татуировки и телесни модификации в света, сега е моментът да научите! В настоящия материал ще ви запознаем и с още три също толкова изумителни човешки промени. За една от тях е необходима лазерна терапия, а за другите - гримьорски принадлежности, както и силна воля и много спорт.

Вижте за какво става въпрос!

1. Момчето, което бе гримирано до неузнаваемост, с цел реклама



Рик Генест, известен още като Момчето Зомби, става популярно с видеото, което заснема с цел реклама на козметична марка. За целта върху кожата на Рик са създадени временни татуировки, които покриват 80% от тялото му. В клипа се вижда как едно обикновено момче се трансформира за секунди в своя зомби версия, която има безброй рисунки на скелети върху себе си.

Вижте и още едно клипче, което разкрива работата зад камера.



2. Треньорът, който качва 40 килограма, за да разбере проблема със затлъстяването

Най-изумителните човешки трансформации, при които няма хирургична намеса

Пол Джеймс, професионален модел и личен треньор от Австралия, спира да тренира и напълнява умишлено, за да може да разбере напълно какво означава "затлъстяване” и как хората се справят с него. Той документира експеримента си, по време на който качва 40 килограма, като теглото му стига до 120 килограма.

За да постигне тази тежка задача, той залага на нездравословната храна и яде по около 30 парчета пица само по време на едно хранене. Изводът му е, че излиза изключително скъпо (финансово и здравословно) да живееш нездравословен начин на живот, защото за храната, която яде, дава по 80 долара на седмица. Предизвикателство номер 2, което той изпълнява успешно, е връщането на предишната форма.

3. Човекът, който се подлага на 25 операции, за да премахне татуировките върху лицето си

Най-изумителните човешки трансформации, при които няма хирургична намеса

Брайън Уиднър е бивш член на гангстерска банда, който е нашарил лицето си с безброй татуировки. До женитбата си, която коренно промяна неговите виждания за света, той е лидер на една от най-изявените расистки банди в Америка. Когато бандитският начин на живот остава зад гърба му и Брайън среща трудности при намирането на работа заради начина, по който изглежда, той решава, че трябва да премахне постоянните рисунки. За целта преминава през месеци на мъчителни процедури по заличаване на татуировките с лазер.

Всички необходими операции струват общо 32 400 долара, но те са толкова болезнени, че се налага да бъдат направени под пълна упойка. В рамките на 16 месеца и 25 операции Уиднър успява отново да приведе лицето си в някогашния му вид. Останалата част от тялото му все още е покрито с татуировки, но той заличава тези, които носят расистки или други ксенофобски послания, като рисува други символи върху тях.

Най-изумителните човешки трансформации, при които няма хирургична намеса

Ако тази статия ви е харесала, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

1 4
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay