Първата кралица на красотата, която признава, че е лесбийка

Вижте какво коства на красавицата да разкрие сексуалната си ориентация

Първата кралица на красотата, която признава, че е лесбийка

Само преди няколко десетилетия би било немислимо в конкурс за красота да има участничка с хомосексуална ориентация. Днес обаче носителката на титлата "Мис Испания” Патриция Родригес получава огромна подкрепа от своите почитатели, след като неотдавна обяви в социалната мрежа Instagram, че е лесбийка.

Родригес печели титлата "Мис Испания” цели два пъти - през 2008 и през 2013 година. Сега тя е на път да прибави още една корона в колекцията си, превръщайки се в първата кралица на красотата в Испания, която открито признава, че си пада по жени.

24-годишната красавица решава да разкрие връзката си със своята партньорка Ванеса Кортес като качва снимка в Instagram, на която двете споделят интимен момент помежду си. Тази постъпка определено изисква доста голяма доза кураж и извършването й едва ли е било лесно за Родригес.

Последователите на кралицата на красотата изглежда приемат много добре искреността на любимката си. Тя, от своя страна, публикува в Twitter сърдечно обръщение към феновете си: "Благодаря на всички за коментарите. Публикуването на тази снимка беше едно напълно спонтанно и импулсивно решение”. И добавя още: "Не съжалявам за това, което извърших. Направих го, защото съм щастлива със случващото се в живота ми”.

Много от коментарите, които двойката получава, са наистина положителни. Един от тях гласи: "Каква красива двойка. Истинско вдъхновение!”

Първата кралица на красотата, която признава, че е лесбийка

Постъпката на Родригес определено е крачка напред в света на конкурсите за красота, при които в много случаи участниците, които не попадат в графа "перфектни”, биват обществено порицавани. Освен сексуалната ориентация, има и други аспекти от личния живот на състезателите, които излизат наяве за пръв път през последните години. Първата участничка с татуировки например, се появява едва миналата година.

Ако тази статия ви е харесала, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

4 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay