Ректорът на ВУЗФ: "Студентите ни се гордеят с полученото образование"

ВУЗФ: Университетът, който учи на бизнес и независимост

Ректорът на ВУЗФ: "Студентите ни се гордеят с полученото образование"

Думите на ректора на ВУЗФ  доц. д-р Григорий Вазов звучат не толкова парадно, колкото реално.

За тези, които не познават  ВУЗФ  (Висшето училище по застраховане и финанси) - това е единственият български университет с британска акредитация. Освен това е първият, специализиран в областта на бизнеса, финансите, застраховането, мениджмънта и маркетинга. През 2014 година ВУЗФ  получава институционална акредитация с най-висока оценка от частните университети - 9,04.

Университетът разполага с модерна и интерактивна база, където студентите могат да провеждат занятията си.

Сред основните предимства на висшето учебно заведение е активното съдействие с бизнеса и възможността на студентите да придобиват реален опит още със старта на следването си. Неслучайно тяхното основно мото е "Нашите студенти не търсят работa, бизнесът търси тях".

Ректорът на ВУЗФ: "Студентите ни се гордеят с полученото образование"

ВУЗФ  предлага различни бакалавърски, магистърски и докторски програми в редовна, задочна и дистанционна  форма на обучение.

Програмите предлагани в квалификационната степен "бакалавър” са в следните специалности: "Финанси”, "Финансов мениджмънт и маркетинг”, "Международен бизнес и финанси”, "Маркетинг, продажби и е-бизнес”, "Финансов мениджмънт и бизнес право”, "Застраховане, осигуряване и финанси”, "Счетоводство, финанси и контрол”. От тази година стартира и нова бакалавърска програма "Бизнес психология и поведенческа икономика”.

ВУЗФ  е единственият български университет, който има съвместни бакалавърски и магистърски програми с University of Sheffield в специалности " Счетоводство и финанси", "Маркетинг", "Финансов мениджмънт и маркетинг", "Дигитален маркетинг и социални медии", "Маркетинг, реклама и връзки с обществеността", "Банково дело и финанси" и "Бизнес мениджмънт, технологии и иновации".

Ректорът на ВУЗФ: "Студентите ни се гордеят с полученото образование"

Университетът е  предпочитан партньор за магистърски програми от български и доказали се международни компании като  Българска  фондова борса, Медийна академия "Българион", Българска  мрежа  на Глобалния договор на ООН, Grant Gardone, Intertek, Saatchi & Saatchi, Cisco, University of Sheffield.

Всички програми, освен докторските, се предлагат  в дистанционна форма на обучение, което е допълнителна опция за всички бъдещи студенти.

ВУЗФ  е новата алтернатива на различното, ползотворно и възвръщаемо образование. Над 90% от завършилите студенти успяват да се реализират успешно  на пазара на труда. Университетът разполага с работещ център за кариерно развитие, който подпомага студентите през целия курс на обучение в провеждането на учебни практики и стажове.

Висшето училище по застраховане, финанси и предприемачество  е университетът, които дава много и различни алтернативи на своите настоящи и бъдещи студенти. Всеки, които иска да се запознае по-обстойно с програмите и начините на преподаване, може да посети университета - вратите му са отворени по всяко време.

Ректорът на ВУЗФ: "Студентите ни се гордеят с полученото образование"

За допълнителни въпроси относно прием 2015-2016 г. можете да посетите сайта на университета и след като се регистрирате, представители  на учебното заведение ще се свържат с вас.

3 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay