Сватбени снимки в... ковчег!

Нестандартната двойка гледа на смъртта по различен начин

Сватбени снимки в... ковчег!

Сватбените снимки са скъп спомен за всяка двойка, която се венчае. Джени Тей и Дарен Ченг избират наистина нестандартен подход да запечатат щастието си пред обектива - те позират за годежните си снимки в погребална обстановка.

За повечето хора тази идея може да изглежда налудничава, но тази сингапурска двойка, която работи в бизнеса на траурните услуги, твърди че чрез работата си е успяла да добие много по-дълбоко разбиране за значението на смъртта във всекидневния живот.

Джени пише в своя блог: "Срещаме скърбящи семейства всеки ден и виждаме отблизо как смъртта сплотява семействата и поправя разрушените връзки. Смъртта кара хората да ценят живота дори повече.”

Сватбени снимки в... ковчег!

Сватбени снимки в... ковчег!

Ченг пък отначало не приема идеята с отворени обятия, но постепенно я премисля и решава, че има смисъл в това, което половинката му предлага. Като друг довод той дава аргумента, че в някои култури и религии смъртта означава живот и прераждане.

Така двойката склонява фотографа Джоел Лим да направи сватбените им снимки. Те са странно елегантни. Дамата е облечена в красива червена рокля и заедно с бъдещия си съпруг е полегнала в бял ковчег.

Сватбени снимки в... ковчег!

Сватбени снимки в... ковчег!

Засега Джени и Дарен получават положителни отзиви за снимките и се надяват, че са успели да помогнат за преодотвратяването на възприемането на темата за смъртта като табу.

Ако тази статия ви е харесала, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay