Силви: "Мисля, че следващата ми връзка ще бъде до живот"

Силви: "Мисля, че следващата ми връзка ще бъде до живот"

"Алек се представи добре, но със сигурност му е било много трудно", сподели Силви в подкаста на Jenite.bg.

Между тях не се получи, но тя е категорична, че в момента се е концентрирала изцяло върху това да открие перфектния мъж.

"В момента за мен е важно какво търся аз. Искам мъж, който да е зрял, достоен, отговорен. Мечтая да бъда щастлива жена, да разцъфна до него като цвете.

"Ние имаме женска интуиция, но въпреки това можем да познаем достойния мъж вследствие на различни ситуации, постъпки. По този начин можем да отсеем и да преценим дали даденият мъж е достоен за нас", обяснява Силви.

Тя смята, че можеш да срещнеш правилния човек навсякъде. Дори да тренираш във фитнеса или да вършиш всекидневни задачи, трябва непрекъснато да се оглеждаш наоколо, защото любовта може да те чака точно зад ъгъла.

"Всеки има път, който трябва да извърви. Аз смятам, че 30 е чудесна възраст за създаване на семейство. Добре е в 20-те си години да се усъвършенстваш и да заложиш на развитието си, да имаш професия и независимост. След това можеш да преминеш към следващия етап на живота си", смята тя.

Описвайки перфектната първа среща, Силви споменава романтика, яхти, рози. За нея е задължително първата среща да бъде организирана от мъжа, който да се е постарал да допринесе за приятна атмосфера.

"Колкото повече той инвестира в теб време, внимание, пари и любов, толкова повече ти доказва, че те цени и заслужава да те спечели", продължава тя.

Може ли в риалити да се срещне истинската любов? С какво трети сезон се отличи от предишните? Развалиха ли скандалите магията? Защо жената трябва да бъде в своята женска енергия? Гледайте и ще разберете!

 

 

0 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay