Тийнейджърка се превърна в Бионсе за бала си!

Индия Рос изглежда чудесно!

Тийнейджърка се превърна в Бионсе за бала си!

Представяме ви Индия Рос. 18-годишна ученичка от Сейнт Луис, Мисури, САЩ. Тя се превърна в интернет сензация, след като реши да се появи на бала си досущ като Бионсе. Девойката споделя, че има амбицията да се превърне в успешен дизайнер, планирайки свой собствен бизнес в родния си град. За да сбъдне мечтата си, тя отива да учи в Колумбийския колеж, където ще следва моден бизнес и моден маркетинг, както и пиар.

Когато идва времето на наближаващия бал, Индия знае, че иска да направи нещо уникално. Споделя, че е видяла страхотната рокля на Givanchy,с която Бионсе се появи на "Мет Гала” през 2015-та година и вече е знаела какво иска да облече. "Влюбих се в роклята от пръв поглед", споделя бъдещата студентка.

Индия решава да не се бави и се свързва с местната дизайнерка Тои Хол, която в крайна сметка създава уникалната рокля. Разбрира се, няма как да бъде едно към едно, но истината е, че наистина им се е получило и момичето изглежда страхотно. В Instagram профила си споделя, че не е нужда да имаш милиони долари, за да изглеждаш добре и всички да ти се възхищават. Младата дама казва, че всички са харесали роклята веднага. "С кавалера ми се чувствахме като Бионсе и Джей Зи. Това не беше бала ни, а наградите "Грами".

Тийнейджърка се превърна в Бионсе за бала си!

Разбира се, намерили са се и хора, които не одобряват нито роклята, нито това, че 18-годишно момиче се е облякло по този начин за бала си. Индия и дизайнерката обаче не обръщат внимание на злобата, защото знаят какво са постигнали и как са се чувствали, а в крайна сметка това е важното. "Бионсе е моят модел за подражание, а роклята й е просто прекрасна. Исках за една вечер да съм като нея и го направих. На тези, които не им харесва, не мога да им помогна.", откровена е Индия.

Тийнейджърка се превърна в Бионсе за бала си!

Тийнейджърка се превърна в Бионсе за бала си!

Тийнейджърка се превърна в Бионсе за бала си!

Ако статията ви е харесала, станете част от Jenite.bg във Facebook!

0 6
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay