Бурканиада 2013 търси шампионите на зимнината

Споделете рецептите си за домашно приготвени туршии, лютеници и сладка в Бурканиада 2013

Бурканиада 2013 търси шампионите на зимнината

Миналата седмица колегите от Kulinar.bg ни загатнаха, че една страхотна идея ври и кипи в техните глави. Но това беше само анонс към новия кулинарен конкурс Бурканиада 2013, който започва днес.

От 16 септември до 13 откомври имате възможност на страницата на Kulinar.bg да изпращате свои рецепти на приготвена от вас зимнина. Кисели краставички, царска туршия, сладко от къпини...

Развихрете кулинарното си въображение, пригответе и ни опишете внимателно рецептата (съставки и начин на приготвяне). Изпратете рецептата заедно с поне една снимка.

Всяка седмица един от вас ще печели награда, а през последната, четвърта седмица на конкурса, освен седмичен победител, ще бъде определен и големият шампион в Бурканиада 2013!

Наградите и този път са страхотни: седмичните са 2 електрически скари и 2 комплекта тенджери, а голямата награда е уикенд за двама в четиризвездния SPA хотел Каменград в Панагюрище. Хотелът предлага на гостите си открит и закрит плувен басейн, спортен център, ресторанти и разнообразни SPA удоволствия.

Освен шанса за материални пооощрения, конкурсът на Kulinar.bg ви дава възможност да споделите кулинарния си опит с останалите потребители на сайта и да получите ценни съвети и мнение от тях.

Имайте предвид, че в конкурса могат да участват единствено авторски рецепти и снимки. Крадено съдържание няма да бъде толерирано и включвано в конкурса!

Пожелаваме ви късмет и официално даваме "Старт" на Бурканиада 2013!

3 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 16.09.2013|20:18
Ще се включа с удоволствие.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay