Какво обичат да си похапват представителите на зодия Овен?

Като всеки рогат представител, те имат строго изразен индивидуален вкус

Какво обичат да си похапват представителите на зодия Овен?

Ние, Jenite, сме се убедили, че всеки човек има свой индивидуален вкус и предпочитания, било то за облекло, начин на живот или избор на храна. Това се отнася както за нежния пол, така и за силния.

И макар вкусовите ни качества да се формират още в ранна детска възраст и да са повлияни от поведенчески модел, не бива да пренебрегваме и значението на зодиакалния ни знак. Колегите от FoodPanda разкриват някои от любимите храни на представителите на зодия Овен.

Като всеки рогат представител, Овните имат строго изразен индивидуален вкус, който не подлежи на "опитомяване". Трудно експериментират с храната, не обичат съчетанията сладко-солено или кисело-горчиво.

Ако около себе си имате близък приятел или член на семейството, който е горд представител на зодия Овен, ви предлагаме следващия път да го изненадате с някое от следните ястия.

Предястие
Овните обичат традиционните предястия като пържени картофи, тиквички, различни видове разядки. Те определено имат повишен апетит към тестени изделия и по-специално към различни печива, най-вече хляб, който консумират, намазан с нещо вкусно.

Салата

Какво обичат да си похапват представителите на зодия Овен?

Представителите на тази зодия определено не са от най-тревопасните "животни", но като всяко стадо и те имат своите изключения. Залагат на повече зеленчуци като домати, краставици, зелени салати. Определено не експериментират с непознати за тях продукти, чиито имена не могат дори да произнесат.

Основно ястие
Огнените Овни обожават месото, най-вече свинското, приготвено във всякакъв вид – на скара, на тиган, като цяло ястие, но без много допълнителни подправки. Рибните деликатеси не са от любимите им, но все пак ги похапват.

Десерти

Какво обичат да си похапват представителите на зодия Овен?

Определено обичат да си похапват сладко. Шоколадът е тяхната страст и могат да го консумират във всякаква форма и вид.

ИЗточник / БГНЕС

2 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay