Нашите колеги от Kulinar.bg са неуморни в издирването на любимите рецепти на звездите, намиращи се в перфектна физическа форма. Поредната знаменитост с разконспирирано от тях меню е Хайди Клум, определено буди силен интерес. Оказва се, че 40-годишният модел и майка на 4 деца най-много обича да си хапва телешки руладини, приготвени по стара семейна рецепта.
Необходими продукти за 4 порции:
8 телешки шницела
сол и пипер на вкус
3 с.л. зехтин
2-3 скилидки чесън
1 глава лук шалот
4 с.л. горчица
1 с.л. галета
2 червени пресни чушки
200 г зелен фасул
1 с.л. масло
100 мл червено вино
200 мл телешки бульон
Начин на приготвяне:
Започнете с начукването на шницелите. Месото трябва да е тънко. Овкусете със сол и пипер на вкус.
Нарежете лука на ситно, накълцайте чесъна (или използвайте преса) и ги задушете в малко мазнина.
Прибавете горчицата и галетата.
Нарежете чушките на жулиени (тънки ленти). Сварете боба в подсолена вода за около 5-6 минути, колкото да омекне, и го отцедете от водата.
Намажете месото с лучената смес. Сложете чушки и боб като ги разпределите между всички шницели. Завийте на руло и захванете с клечки за зъби.
Загрейте маслото и запържете руладините в него.
След като сте ги запържили от всички страни, добавете виното и бульона. Оставете за 30 минути да покъкри.
Сервирайте руладините, докато са топли, с любима салата.
Още вкусни идеи от Kulinar.bg:
0 | 0 |