Няколко лесни начина да направите вечерята навън по-евтина

Да вечеряте навън излиза доста скъпо

Няколко лесни начина да направите вечерята навън по-евтина

Но обикновено нямате време да готвите вкъщи след работа. Ако поръчате и бутилка вино с вечерята, което е повече от нормално, вечерята излиза прекалено скъпа. Ако имате и няколко деца, става направо непосилно. 

Ако обичате да вечеряте навън, но не можете да си го позволите, ето няколко начини да спестите пари. Дори няма да забележите, че правите тези неща докато сте насреща или на семейна вечеря. 

Яжте малко по-рано 

Ако сте хапнали малко преди вечеря, няма да сте толкова гладни и съответно ще ядете по-малко. Обедното меню в рестоантите обикновено е до 17.00 часа, а цените са с около 25% по-ниски. Така че хапнете нещо от обедното меню, ще ядете същата храна, просто няма да дадете толкова пари за нея.

Споделяйте храната си

Не във всички ресторанти обичат клиентите да правят така, но има много заведения, в които няма да имат нищо против. Това е чудесна идея, защото в много заведения правят порциите прекалено големи за един човек. Ще се нахраните нормално, без да преяждате и ще спестите пари. 

Посещавайте ресторанти, в които децата се хранят безплатно

Знаете ли, че има ресторанти, които предлагат абсолютно безплатна вечеря за малчуганите. Проучете кои ресторанти предлагат подобно нещо и вечеряйте там, особено ако децата ви обичат да хапват доста и обичат десерт.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

4 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay