Октомври е месецът на пицата - яжте пица и отслабнете

Най- сетне нашите мечти се сбъднаха

Октомври е месецът на пицата - яжте пица и отслабнете

Изследване, проведено в Лондон, разкри, че яденето на пица води до загуба на излишни килограми. Не, това не е шега. Важното е да знаете кога и как да консумирате най- обичаната храна- пицата. В реалността диетите са кошмар, а лишението от любими ястия, води до депресии. Октомври е месецът за пицата, в който спокойно може да си позволите поне веднъж седмично да хапнете по няколко парчета, съобщават от foodpanda.

Изследването показва, че ако веднъж седмично ядете пица, вие няма да напълнеете, а и ще се чувствате много по-мотивирани и щастливи. Неделя е най- подходящият ден за това, защото тогава тялото ни се подготвя за новата работна седмица.

В резултатите от изследването пише, че е ако хапвате пица два пъти в седмицата до 13:00 часа, това няма да повлияе на вашите килограми, а напротив, ще стимулира организма ви да започне да гори калории, стига да не преяждате с вредни храни, през останалото време на деня.

Добре е да имате предвид, че най- здравословната пица е тази, която съдържа качествено брашно и пресни продукти- домати, моцарела, пресен босилек и зехтин.

Тези, които съдържат лютиви подправки, също са подходящи за хора, които искат да бъдат здрави и с добра визия. Лютото е един от най- добрите вкусове в борбата с килограмите.

Източник: БГНЕС

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

1 1
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay