Омлет, но само от белтъци с босилек и рикота

Един малко по-различен омлет

Омлет, но само от белтъци с босилек и рикота

Ще ви предложим една много вкусна рецепта за омлет, но само с белтъци! Обещаваме, че вкусът ще ви хареса.

Необходими са Ви:

  • 4 белтъка
  • 1/2 скилидка натрошен чесън
  • няколко стръка див лук
  • 20 листа босилек
  • масло
  • сол и черен пипер
  • сирене рикота

Разбийте белтъците с натрошения чесън, дивия лук и накъсания на дребно босилек. Сложете сол и черен пипер на вкус. 

Сложете малко масло да се стопи в тигана на котлона и след това прибавете разбитите белтъци.

След като омлетът е готов, добавете сиренето рикота отгоре.

Приятен апетит!

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

1 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay