Пазителите на стройната фигура

Хапвате по много и сте все така слаби

Пазителите на стройната фигура

Времето на гладуването в името на слабата фигура отдавна мина. Сега е модерно да хапваме каквото ни се иска, да не лишаваме организма си от нищо. В замяна той работи като по часовник, а ние не сваляме килограми с йо-йо ефект, дори напротив - отслабваме.

Колкото повече плодове, толкова повече плодове

Плодовете по съвсем естествен начин доставят на организма нужното количество глюкоза. Освен това са богати на антиоксиданти и помагат в борбата с мазнините.

Доматен сок

Много изследвания сочат, че доматеният сок е гаранция за бързо и ефикасно отслабване. Специалистите препоръчват консумацията на зеленчуци, богати на алфакаротин, бетакаротин и каротеноиди.

Доматеният сок е тайното оръжие на всяка диета, защото помага на организма да се справи с мастните депа. Заменете газираните напитки с полезния им събрат и се наслаждавайте на промените във фигурата си.

Гъбка тук, гъбка там - ще те ям!

Гъбите са супер-храната на антиоксидантите и са особено богати на витамини. Съчетайте ги с кашкавал и сирене, без да се притеснявате за сантиметрите около талията и бедрата.

Дните табу

Вярвате или не, оказва се, че понеделник и петък са онези дни в седмицата, когато ни е най-трудно да държим ръцете си далеч от хладилника. По това време хората са по-склонни непрекъснато да дъвчат нещо. Затова подсигурете се със здравословни неща около вас. И ги хапвайте на воля!

 

32 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 18.11.2011|16:17
Тайната е в хапването на повече плодове и зеленчуци, за предпочитане сезонни, колкото и клиширано да звучи. Независимо какво хапвне за вечеря или обяд, съчетано с голяма свежа салата или туршия, ще ни засити по-бързо. Лутането от диета на диета, както и гладуването съчетано с дни на „изобилие“ от джънк просто не работят, ако тотално не променим философията си за храненето. Поне това показва опит в тинейджърските години с килограмите.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay