Звезда от "Стъклен дом" тренира за тайните служби

Яна Маринова става агент на ФБР

Звезда от "Стъклен дом" тренира за тайните служби
Дори да сте заклеймили тв сапунките като нещо, далечно на вашите интереси, няма как да не сте полюбопитствали за най-новия и най-успешен български сериал. Всяка седмица "Стъклен дом" приковава пред малкия екран десетки хиляди, а вече и има своите обожавани от феновете лица, достойни да застанат на червения килим, редом с холивудските си колеги.

Едно от тях е на очарователната блондинка Яна Маринова, която въпреки че никога не се е занимавала професионално с кино, играе като звяр. И не ни позволява и за миг да изпуснем от поглед жлъчната Елена. Преди дни тя разкри в интервю много приятна новина - заедно със "Стъклен дом" Яна се снима като дубльор и в чуждестранен филм. В него тя влиза в ролята на шпионка, обучавана от ФБР.

Професионалната история става по-лична след като в ролята на персонален треньор до нея на снимачната площадка застава съпругът й Тихомир Винчев. Той тренира Яна и в реалният живот, така че едва ли са имали затруднения в играта си пред камера.

"Тъй като ще дублирам основната актриса, Тишо в момента ме обучава и мен на някакви бойни техники, за да мога да стоя адекватно”, разказа Яна Маринова пред OK! 

Това не е първото съвместно кино участие на Яна и Тихомир. Те се снимаха заедно в "Конан", където тя изигра амазонка, а той успешно премина през какви ли не препятствия като един от най-смелите каскадьори на продукцията.

"Тишо беше и дубльор, и актьор, получи общо към десет задачи. Много смешно беше, защото аз бях с лък пред него, а той с меч зад мен. Във филма бяхме врагове, което за нас беше трудно, защото в живота не сме”, допълни Яна.

 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay