Катрин-Зита Джоунс, сега и Деми Ловато с тежката диагноза

За биполярното разстройство няма възраст

Катрин-Зита Джоунс, сега и Деми Ловато с тежката диагноза

Ако името на Деми Ловато не ви се струва особено познато, може би е, защото тя нашумя покрай детския канал Disney. Спряхме вниманието си върху 18-годишната актриса най-вече заради скорошното й признание пред People, че страда от биполярно разстройство.

 

Деми е втората знаменитост след Катрин-Зита Джоунс, която говори открито за проблема си.

 

"Никога не съм предполагала, че мога да имам биполярно разтройство, но от малка водя битка с депресията" споделя Ловато, след тримесечния й престой в клиника за лечение. Освен от тежката диагноза, тя страда и от анорексия, булимия и склонност към самонараняване.

 

"За мен най-важното сега е да помагам на другите в положение като моето. Това беше най-тъмният период от живота ми" продължава още тийн идолът. "Сега разбирам защо в определени периоди бях толкова дейна – пишех 7 песни за една вечер и можех да стоя будна до 5:30 сутринта, а в други... бях потисната".

16 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 21.04.2011|11:46
Това момиче от какво не е болно само не разбрах? За Катрин-Зита Джоунс е ясно, преживяла е огромен стрес покрай здравословните проблеми на съпруга си Майкъл Дъглас, но Деми Ловато да страда освен от биполярно разстройство, а и от анорексия, булимия и склонност към самонараняване, направо ме срази. Това е пример за младите момичетата, какво могат да си докарат ако не се грижат за здравето си.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay