Лейди Гага упорито крие миналото си

Какво криеш, Гага?

Лейди Гага упорито иска да скрие всякакви факти от миналото си и най-вече снимки от по-младите си години.

 

Изпълнителката на "Alejandro” явно доста се срамува от "старите времена" преди да бъде известна и дори издирва бивши гаджета и съученици с молба да откупи правата над снимките с нея.

 

Гага признава, че единственото нещо, което иска е да запази публичния си имидж без да трябва да дава обяснения за живота си преди да бъде известна.

 

Какво толкова криеш, Гага?- въпросът, който си задават всички.

И все пак...

 

Стефани Джоан Анджелина Джърманота  е родена на 28 март 1986 година в Ню Уорк и е най-голямото дете в американо-италианското семейство на Джоузеф и Синтия Джърманота. Още от съвсем малка се увлича по музиката, театъра — свири на пиано от четиригодишна и изучава тънкостите на изкуството от началните си училищни години. Когато е на 11 години постъпва в католическо училище, а на 13 написва първата си балада. Година по-късно започва да участва във "Вечер на свободния микрофон". 17-годишна получава ранен прием за училището по изкуства в нюйоркския университет. Там подобрява текстописките си умения като съчинява есета и аналитични доклади по теми като изкуство, религия и социално-политически ред. По-късно напуска училището и се съсредоточава върху музикалната си кариера.

Самата тя признава в официалната си страница, че още като съвсем малко момиченце записва на детския си касетофон свои изпълнения на парчета на Майкъл Джексън и Сидни Уолпър.  Вероятно за детската ѝ бавачка пък ще остане незабравим денят, в който влиза и заварва бъдещата звезда да танцува както майка я е родила.

"Винаги съм обичала да се забавлявам, бях шокираща и превзета още от малка, такава съм и сега. Просто шоуто е в кръвта ми", признава по-късно Лейди ГаГа.


Името

 

Повече от очевидно е, че певицата няма никакъв шанс да пробие с рожденото си име, което освен че е твърде дълго, не е и достатъчно открояващо се. Един ден музикалният продуцент Роб Фузари съвсем случайно, слушайки нейно изпълнение, споделя: "Вокалният ти стил е като на Фреди Меркюри , напомня ми за изпълнението му в Radio Ga-Ga". В този миг в съзнанието на Стефани изплува съчетанието "Lady Gaga" - не само изключително запомнящо се и ексцентрично, но и достатъчно показателно за собствената натура.


Миналото винаги те застига рано или късно. Така че внимавай, Гага.

"Once you kill a cow, u gotta make a burger."

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay