Мис Свят 2010 Александрия Милс се забърка в скандал с голи снимки и екс гадже

Дискваливицират новоизбраната Мис Свят 2010

Мис Свят 2010 Александрия Милс се забърка в скандал с голи снимки и екс гадже

Скандал с голи снимки разтресе парфюмирания свят на конкурсите за красота. Главна героиня в него е американката Александрия Милс, която първо се пребори за титлата Мис САЩ, а в края на октомври понесе гордо и короната на Мис Свят 2010.

По всичко личи обаче, че блондинката няма да й се радва дълго, а ще се наложи да я предаде на първата си подгласничка. Причина за дисквалифицирането на едва 18-годишната миска са няколко нейни фотоса, пуснати в интернет, на които тя е гола в банята и позира предизвикателно.

 

Скандалните снимки на Александрия са направени от нея самата миналото лято. Версията до момента е, че тя сама ги изпратила на бившия си приятел след раздялата им, за да го подразни. Очевидно той е намерил по-краен начин да й отмъсти - публикувал горещите кадри в няколко сайта. Според регламента на конкурса, разпространяването на подобни снимки на Мис Свят е достатъчен аргумент за дисквалифициране. Вероятно ще бъде заменена от Ема Вареус от Ботсвана, която се класира на второ място в надпреварата Мис Свят 2010.

Този обрат не е прецедент - кралици на красотата са детронирани неведнъж заради голи снимки. Ванеса Уилямс, например, първата афроамериканка с корона Мис САЩ (за 1984-а година) загубва титлата си след ефектна фотосесия за мъжко списание. На родна територия пък Теди Бургазлиева се раздели преждевременно с короната на Мис България, също заради еротични снимки.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay