Пенелопе Крус не се страхува да остарява

Старостта не плаши Пенелопе

Пенелопе Крус
Пенелопе Крус

Пенелопе Крус казва, че не се страхува да остарява, пише сайтът musicrooms.net. Актрисата вярва, че това, че е европейка, ѝ дава по-спокойно отношение към стареенето и промените, които настъпват във външния ѝ вид с всяка изминала година.

37-годишната красавица, която стана майка за първи път тази година, със съжаление признава, че нейният начин на мислене е рядкост в Холивуд, където цари мания по младостта. "Рождените дни винаги са повод за празник. Нямам търпение да крача напред в живота си.", каза актрисата на пресконференция по време на провеждащия се в момента в Кан филмов фестивал.

"Може би това е така, защото съм от Испания и гледам на нещата по различен начин, отколкото хората от Лос Анджелис. Винаги ще бъда испанска актриса в Холивуд или каквото и друго да работя. Пазя много неща от европейските си предци и едно от тях е начинът, по който изглеждаме, когато остаряваме. Никога не искам да ме е страх от това. Промяната е хубаво нещо."

Пенелопе в момента представя най-новия си филм "Карибски пирати: В непознати води". По-рано тази година Крус роди момченце от съпруга си Хавиер Бардем и го кръсти Лео.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay