Целият свят видя Деми Ловато без грим

Тя събра смелост да се покаже напълно натурална пред модния гигант Vogue

Целият свят видя Деми Ловато без грим

Какво превърна Деми Ловато в супер звезда? Може би това, че винаги е себе си и подтиква хората да отстояват своята същност. Тя категорично се опълчва на онези, които се опитват да сломят по-слабия и показа, че всеки един от нас е достатъчно силен, за да се противопостави пред хората, които не ни мислят доброто. Чрез песните си Деми изпраща въздействащи послания до целия свят и ни помага да повярваме в себе си, когато никой друг не го прави.

Ловато помага на милиони сломени тийнейджъри по света да повярват, че могат да постигнат всичко, което поискат и не трябва да се спират пред нищо по пътя си.

И ето, че за пореден път младата певица в това да бъдеш себе си няма нищо срамно. Под слоевете грим всъщност се крие едно позитивно настроено момиче, което е готово да покаже истинското си лице пред света. Без секи, без фон дьо тен, без изкуствени мигли и червило…

Всичко това е част от проекта на списание Vogue, в който супер звезди свалят грима си пред камера. Бихме казали, че тази активност би помогнала на много жени да разберат, че маскираното лице на шоубизнеса далеч не трябва да означава, че всички трябва да изглеждаме като звезди, за да бъдем приети в обществото. Показвайки една от най-популярните певици в момента в напълно натурален, би вдъхнало изключително много увереност у дамите, които не се чувстват сигурни в своята кожа.

За пореден път се убедихме, че всяка една от нас е красива такава каквато е, а гримът би трябвало да бъде просто забавление, но не и да се превръща в начин да се скрием.

***

2 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay