Хляб от тиква

Продукти:

Варена тиква, пюре 

1 яйце

1 ч.ч. брашно

сода за хляб

1/2 ч.ч. кафяв захар

1/2 ч.л. канела

1/2 ч.л. сол

1/3 ч.ч. олио

1/3 ч.ч. вода

Метод:

Смесете продуктите до получаване на твърда смес, оставете да втаса за 20 минути. След като тестото е втасало, премесете го отново. Печете в подходящ съд за 40 минути на слаба фурна до получаване на кафеникава коричка. Можете да поръсите с тиквени семки и сусам.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay