Защо топеното масло (ГХИ) е полезно?

05.03.2017 | 10:30 по статията работи: Ася Фърцаловска
ГХИ, известно като топено масло, се прави чрез варене на маслото, докато се появи пяна, чрез която се отстраняват мазнините от маслото и остават протеините и твърдите вещества в маслото. Ето защо то е полезно и трябва да бъде част от менюто...

Най-лесното “Куатро формаджи”

02.04.2013 | 11:54 по статията работи: Марина Янева
Пиците със сирена притежават осезаемо различен вкус от тези с мръвка. Сред тях любима ни е носещата звучното име "Куатро формаджи” или иначе казано, "Четири сирена”. В пицариите обаче често забравят едно-две от сирената и вместо краве...
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay