Какво трябва да знаете преди да си купите прахосмукачка робот?

Какво трябва да знаете преди да си купите прахосмукачка робот?
Canva

Покупката на прахосмучкачка робот (роботизирана прахосмучка) може да бъде полезна, но преди да я направите, е важно да съобразите няколко фактора и да знаете следните неща:

Размер на дома

Ако вашият дом е голям или има няколко нива, може да бъде добре да изберете роботизирана прахосмучка с по-голям обхват на почистване и възможност за навигация в различни помещения.

Тип настилка

Различните роботизирани прахосмучки имат различни способности за справяне с различни видове настилки (плочки, дърво, килими и др.). Уверете се, че избраният модел е подходящ за типовете настилки във вашия дом.

Време на работа и автономия

При различните модели се различава времето, през което прахосмучката може да работи преди да се нуждае от зареждане. Ако имате по-голям дом, може да е добре да изберете модел с по-дълъг живот на батерията.

Капацитет на контейнера за прах

Важно е да разберете колко прах и боклуци може да побере контейнера на робота, преди да трябва да го изпразните. Това е особено важно, ако вашият дом е по-голям или ако имате домашни любимци.

Функции за почистване и технология за навигация

Различните модели предлагат различни функции като почистване по определени терени, анти-сблъсък и анти-падане. Изберете този, който отговаря на вашите конкретни нужди.

Свързаност и управление

Някои роботизирани прахосмучки могат да бъдат управлявани чрез мобилни приложения или да бъдат съвместими с виртуални асистенти. Тези функции могат да предоставят по-голям комфорт при използването.

Сервиз и поддръжка

Изследвайте марки и модели, които предоставят добра гаранция, поддръжка и наличие на резервни части.

Цена

Цената на роботизираните прахосмучки може значително да варира. Установете бюджет и търсете модел, който отговаря на вашите изисквания и ценови възможности.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay