Новата анимация на Dreamworks „The Wild Robot“ с живописен първи трейлър (ВИДЕО)

Universal Pictures пуснаха официалния трейлър за "The Wild Robot", който вече привлича вниманието със своя живописен стил на анимация и емоционални визуализации.

Новата продукция на DreamWorks Animation е базирана на едноименния роман от 2016 г. на автора-илюстратор Питър Браун. Оригиналната история се съсредоточава около робот — наречен ROZZUM единица 7134 или накратко "Роз" – който трябва да се научи да оцелява в пустинята, след като претърпява корабокрушение на остров, който е дом на голямо разнообразие от животни, от големи зверове до малки същества.

Носителката на Оскар Лупита Нионго играе ролята на Роз, главния роботизиран герой на филма, в предстоящата литературна адаптация. Номинираната за Оскар Стефани Хсу играе Вонтра, друг робот, чиято история се пресича с Роз. Животните, които съставляват останалите обитатели на острова, се озвучават по подобен начин от редица холивудски звезди: Педро Паскал е лисица на име Финк, Катрин О'Хара е опосум на име Розова опашка, Бил Найи озвучава гъска, наречена Дълговрата и Кит Конър играе гъска на име Брайтбил.

Във филма ще участват също така Марк Хамил, Винг Реймс и звездата от "Какво правим в сенките" Мат Бери сред поддържащия актьорски състав в неразкрити роли.

"The Wild Robot" е написан и режисиран от трикратно номинирания за "Оскар" Крис Сандърс – сценарист и режисьор на "How to Train Your Dragon" на DreamWorks Animation и "Lilo & Stitch" на Disney.

"Дивият робот" на Питър Браун, публикуван за първи път през 2016 г., се превърна във феномен, изстрелвайки се до №1 в списъка с бестселъри на New York Times. Оттогава книгата вдъхнови трилогия, която сега включва "Дивият робот - бягства" и "Дивият робот защитава".


 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay