Приказки за времето- Истории за жени

Приказки за времето- Истории за жени

"Приказки за времето" е книга провокация. Тя не търси конвенционалния читател, който чете универсалното повествование от А до Я. Точно както в живота не всичко е подредено. Хронологията върви по следата на спомена.

Приказки за времето- Истории за жени

Тази книга има различно послание. Да превърти времето чрез своята жанрова еклектика, чрез съчетаването на художественото и документалното, чрез белетристика, проза, поезия, кино. Тя се опитва да излезе от канона и представите на традиционната литература. Тази пъстрота е предопределена от нейната цел – да разкрие полета на женската душа, на тази неизбродена необятност, на нейните мечтания и съмнения, на страха от Самотата и нейното изцеление – Любовта.

"Приказки за времето" е едновременно вглъбен монолог на автора и активен диалог с читателя. Книгата сякаш е тест за съмишленици, магически способ за откриване на сродни души... Убедена съм, че всяка жена, отворила тази книга, ще прочете нещо различно, нещо само свое." - Силвия Недкова

За автора:

Приказки за времето- Истории за жени

 Людмила Нинова е позната на читателите с   три стихосбирки и с друго име – Людмила   Грозданова. През 2012 г. излизат първите ѝ   книги – "Спомен за тромпетиста" (посветена   и  вдъхновена от Борис Христов) и "Дива       череша". През 2018 г. е публикуван третият   ѝ  сборник стихове: "Тъга с обувки  подпетени". "Приказки за времето" е   отражение на своята авторка – вихрена,   трудна за описване. Журналист, PR, поет,   жена с въображение и история, Людмила е   вплела себе си в тези страници.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay