Станете част от Фамилията! Само сега имате шанс да озвучите роля в Семейство Адамс 2 и да спечелите $2000

Запишете гласа си в историята!

Станете част от Фамилията! Само сега имате шанс да озвучите роля в Семейство Адамс 2 и да спечелите $2000

На Хелоуин през 2021 г. любимото на всички чудато семейство Адамс се завръща на голям екран за ново шантаво и забавно приключение, а един от българските почитатели на създадените от Чарлз Адамс неповторими образи има уникалния шанс да стане част от фамилията, озвучавайки роля в предстоящата анимация Семейство Адамс 2, както и да спечели парична награда от $2 000 (две хиляди щатски долара).

България е една от само шест държави (Австралия, Германия, Мексико, Швеция и ЮАР), с уникалната възможност да участват в тази фантастична инициатива, която ще позволи на феновете на Семейство Адамс да се изявят творчески и да станат част от незабравимата вселена, създадена през далечната 1938 г. и мигновено превърнала се във феномен, който и до днес е неразделна част от световната попкултура.

Конкурсът ще се проведе в периода от 27 октомври – 24 ноември 2020 г. и всички желаещи да се включат в него, могат да го направят на официалната страница на конкурса: www.addamsvoicechallenge.com, където ще открият и пълния списък с Официалнитеправила за участие. Всеки от кандидатите трябва да направи кратък видео или звуков клип на български език с дължина не повече от 20 секунди, в който интерпретира по свой уникален начин една или всички четири, предварително определени в условията на конкурса, реплики.

Станете част от Фамилията! Само сега имате шанс да озвучите роля в Семейство Адамс 2 и да спечелите $2000

Търси се най-страшният, най-чудатият или най-странният и шантав глас, на който е способен всеки участник. В тон с уникалния чудат свят на Семейство Адамс се насърчават забавните, необичайни и оригинални подходи при вокалната изява. Разрешено е използването на грим, костюми, реквизит и всичко, което може да "вкара участника във филма"и да помогне за създаването на подходящо настроение за осъществяването на записа, но единственото, което ще се оценява, е гласовото представяне. Ако участниците имат идея за повече от една версия на репликата или репликите, които са избрали, са свободни да представят до 10 записа, с които да участват.

Кои са репликите за участие, какви са техническите изисквания, на които трябва да отговарят изпратените файлове, както и всички допълнителни подробности и Официалните правила за участие в конкурса ще откриете на www.addamsvoicechallenge.com.

В Семейство Адамс 2 Мортиша, Гомес, Уенсди, Пъгсли и останалитеемблематични членове на нетипичното семейство Адамс се оплитат в шантави приключения, в които имат комични срещи с редица нови, изумителни герои. Винаги оставайки верни на себе си, семейство Адамс носят своята всеизвестна странност, където и да отидат! Бъдете част от тях, запишетегласа си в историята!

Посрещаме Семейство Адамс 2 в кината на Хелоуин 2021 г. 

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay