„Красиво безразсъдство” от Л. Дж. Шен – опасната красота на греха

Нов роман от бестселъровата авторка Л. Дж. Шен оплита кралицата на мажоретките и капитана на съперническия футболен отбор в непредвидима игра на страст и омраза.

„Красиво безразсъдство” от Л. Дж. Шен – опасната красота на греха

"Красиво безразсъдство” – новият роман на бестселъровата авторка Л. Дж. Шен ("Крадецът на целувки”, "В случай на чудо”) – отвежда читателя в свят на богатство и привилегии, на изпепеляваща страст и на чувство за безнаказаност. Двама герои, които обстоятелствата са превърнали в смъртни врагове, ще трябва да се изправят срещу копнежите си и срещу собствените си сърца, за да си отговорят на въпроса – има ли любов в омразата?

Красотата невинаги се равнява на добро сърце – както учениците в гимназия "Ол Сейнтс” добре знаят. Въпреки името на училището – буквално Вси светии – жестоки кроежи и опасни желания властват по коридорите, а учениците, учителите и дори директорът често са пионки в заплетената сексуална игра на някой друг.

„Красиво безразсъдство” от Л. Дж. Шен – опасната красота на греха

Дария Фолоухил знае това по-добре от всеки друг. Тя е Кралицата. Красива, популярна и богата, Дария може да има всичко, което поиска, дори да е просто мимолетна хрумка. Защо тогава единственото ѝ истинско желание е именно това, което може да съсипе живота ѝ?

Желанието ѝ си има име и това е Пен Скъли. Първата им среща е любов. Пен ѝ дава най-ценното си притежание, а Дария му дава първата си целувка. Втората им среща е омраза. Дария отнема единственото, което Пен някога е обичал, а той – последната капка състрадателност в сърцето ѝ. Сега обаче той е новият бляскав проект на нейните родители. Неин доведен брат. Неин мъчител, готов да отмъсти за това, което тя му е причинила онова съдбоносно лято.

Третата им среща е сласт. И тя не знае граници.

„Красиво безразсъдство” от Л. Дж. Шен – опасната красота на греха

Могат ли греховете да бъдат изкупени? Може ли стореното да бъде опростено? И може ли да възтържествува щастието, или страстта носи само опустошение след себе си?

"Красиво безразсъдство” (ИК "Сиела") е първи роман от трилогията "Ол Сейнтс” на бестселъровата авторка Л. Дж. Шен. Всеки роман в трилогията разказва самостоятелна история по коридорите на елитната гимназия. Книга след книга Шен завладява сърцата на феновете си с герои, в които читателите се влюбват дълго преди те да се влюбят помежду си.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay