„Кървавият портокал” от Хариет Тайс – една жена по пътя към самоунищожението

Смайващият психологически трилър на британската авторка Хариет Тайс „Кървавият портокал” изправя една жена на кръстопът между успеха и самоунищожението.

„Кървавият портокал” от Хариет Тайс – една жена по пътя към самоунищожението

На пазара вече можете да намерите "Кървавият портокал” на британската авторка Хариет Тайс. Сложната и скандална интрига преплита секс, убийства и съдебни машинации, за да разкаже историята на жена на пътя на самоунищожението. Каква е цената на успеха и докъде сме склонни да достигнем, за да я платим?

На пръв поглед Алисън има всичко. Любящ съпруг, очарователна дъщеря, кариера във възход. Тя се издига в правната йерархия – току-що е поела като защитник първото си дело за убийство. Въпреки това нещо мрачно дълбоко в душата ѝ неуморно я дърпа надолу. Хваната в ноктите на опасна извънбрачна афера, която може да срине всичко, постигнато до момента, зад бляскавата фасада Алисън крие и тежка алкохолна зависимост.

Текущото ѝ дело, което трябва да я изстреля на върха на успеха, е изплетено от зловещи тайни. Клиентката на Алисън не отрича, че е намушкала съпруга си – тя иска да се признае за виновна. И все пак нещо в историята ѝ не пасва съвсем. Да спаси тази жена, за Алисън може би е първата стъпка към това да спаси себе си. Но някой знае тайните на Алисън. Някой, който иска да я накара да плати за стореното и който няма да спре, докато тя не изгуби всичко.

Едновременно плашещ и неустоим, токсичен и покоряващ, трилърът "Кървавият портокал” изследва силата на страха, желанието, ревността и предателството. В духа на други съвременни ноар сензации като "Жената на прозореца” на Ей Джей Фин и "Момичето от влака” на Паула Хоукинс "Кървавият портокал” дава заявка за смайващ нов глас в жанра на психологическия съспенс.

*

Превъзходен трилър с отлично изградени и завладяващи персонажи.

Клеър Макинтош, автор на "Оставих те да си отидеш”

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay